Verhuizen, verbouwen of renoveren? Als u op zoek bent naar luxe keukens die op maat worden gemaakt dan bent u bij Snaidero Concept Store aan het juiste adres. Snaidero is een van de luxere Italiaanse keukenmerken. Een keuken wordt volledig naar wens samengesteld en vervolgens op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar onze Snaidero keukens? Maak dan een afspraak en breng een bezoekje aan de Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

Keuken op maat gemaakt

Wanneer u een van de showroom keukens uitkiest vormt dat de basis voor uw droomkeuken. Van daaruit gaan we aan de slag om de keuken volledig naar wens samen te stellen. Alles is mogelijk. Veelgekozen kleuren voor de meubels zijn vaak hoogglans wit (Bianco Artico Lucido), antraciet (Grigio Cemento) of hout melamine (Havana Oak) gecombineerd met een keramiek, RVS of Corian keukenblad. Natuurlijk zijn andere opties natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt uw luxe keuken volledig op maat gemaakt.

Luxe materialen

Een luxe keuken onderscheidt zich doordat er gebruik wordt gemaakt van luxe materialen. Bijvoorbeeld keramiek, RVS, hout, composiet of Corian. De Italiaanse design keukens van Snaidero behoren zeker tot het luxere segment. Daarnaast werken we uitsluitend samen met de beste merken zoals Neff en Gaggenau. Mede dankzij de apparatuur van Neff en Gaggenau wordt het koken in uw keuken een plezier.

Veel verkochte luxe keukens op maat

In de showroom staan verschillende keukenopstellingen. Maar enkele opstellingen zijn toch zeker favoriet onder onze klanten. Een veel verkocht model is bijvoorbeeld de Snaidero Ola 20. Een echte klassieker van Snaidero, maar inmiddels al regelmatig in een nieuw jasje gestoken. Een andere favoriet – en één van de meest recente ontwerpen van Snaidero – is de Vision. Deze keuken is het ultieme schoolvoorbeeld van perfecte symmetrie en geometrie.

Bezoek de showroom

Bent u op zoek naar een luxe keuken op maat? Laat u bij de Snaidero Concept Store uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. In de Snaidero Concept Store vindt u de mooiste Italiaanse design keukens, waaronder de Snaidero Vision, Ola 20 of S100. Maak een afspraak in de showroom en samen gaan we op zoek naar uw Italiaanse droomkeuken.