Hieronder ziet u recent opgeleverde keukens. Ook zo’n mooie keuken in uw huis? Maak een afspraak bij Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

Project 1125 – Snaidero keuken in Arnemuiden

Dit is de Snaidero keuken van project 1125 in Arnemuiden.

Project 1132 – Snaidero keuken in Zeist

Dit is de Snaidero keuken van project 1132 in Zeist.

Snaidero Ola keuken in Grigio Cemento

Recent hebben we weer een mooie Snaidero Ola keuken mogen opleveren in de kleur Grigio Cemento.

Project 1117 – Snaidero keuken in Hilversum

Dit is de Snaidero keuken van project 1107 in Hilversum.

Project 1116 – Snaidero keuken in Heelsum

Bij de klant van project 1116 hebben we deze prachtige Snaidero keuken mogen installeren in de kleur Oro Brunito Lucido metallic hoogglans lak.

Project 1090 – Snaidero keuken in Almere

Vorig jaar hebben we de Snaidero keuken van project 1090 gemonteerd.

Project 1083 – Snaidero keuken in Duitsland

Af en toe krijgen we de kans om ook buiten Nederland een keuken te installeren, zoals deze keer in Duitsland. De klant heeft gekozen voor een Snaidero Ola-keuken in de kleur Girgio Cemento Micalak.

Project 1069 – Snaidero keuken in Roosendaal

In Roosendaal hebben we bij de klant van project 1069 een mooie Snaidero Vision keuken mogen leveren. Een schitterende Italiaanse design keuken die gespoten is in Grigio Cemento micalak.

Project 1054 – Snaidero keuken in Tiel

In Tiel hebben we bij de klant van project 1054 een grote ruime ‘Snaidero Rovere Jazz’ keuken mogen leveren. Een prachtige, warme en ruime keuken. Het was een bestaande klant die voor de verhuizing naar Tiel, een ‘Snaidero Time’ keuken bij ons had aangeschaft.

Project 1049 – Snaidero keuken in Nieuw Vennep

We hebben onlangs een Snaidero Vision keuken in de kleur Grigio Cemento mogen plaatsen in Nieuw Vennep. De Snaidero Vision keuken is een adembenemend (relatief) nieuw design van Snaidero, ontworpen door Paolo Pininfarina. De keuken is gespoten in Grigio Cemento micalak en heeft een Corian werkblad.

Project 1038 – Snaidero keuken in Joure

In Joure (Friesland) hebben we bij de klant van project 1038 een grote Snaidero S10 keuken mogen leveren.

Project 1031 – Snaidero keuken in Sint Philipsland

We hebben onlangs een Snaidero Ola keuken in de kleur wit hoogglans lak mogen plaatsen in Sint Philipsland.

Project 1020 – Snaidero keuken in Bleiswijk

Vorige week mocht ik op bezoek bij de klant van project 1020 in Bleiswijk: een exclusieve Snaidero Vision keuken.

Project 1016 – Snaidero keuken in Arnemuiden

Bij Snaidero Keukens leveren we niet alleen de mooiste keukens, maar zorgen we ook voor een professionele en zorgeloze montage bij de klant thuis. Zo ook bij deze klant in Arnemuiden.

Project 1011 – Snaidero keuken in Maasland

In Maasland hebben we bij de klant van project 1011 een prachtige Snaidero Vision keuken mogen leveren. Een prachtige Italiaanse design keuken in Grigio Cemento micalak.

Project 1008 – Snaidero keuken in Naaldwijk

Eind vorig jaar heeft monteur Jan de Snaidero keuken geplaatst van project 1008 in Naaldwijk. Laatst ontvingen wij de foto’s van de klant.

Project 1003 – Snaidero keuken in Tilburg

In Tilburg hebben we een Snaidero Ola keuken gemonteerd bij de klant van project 1003. Deze Ola keuken is in een wandopstelling geplaatst. De kleur van deze keuken is Grigio Cemento micalak. Dit is een mat grijze lak met een metallic/metaal effect er in.

Project 998 – Snaidero keuken in Utrecht

Bij de klant van project 998 hebben we deze prachtige Snaidero keuken mogen installeren. Het is een RVS keuken met ook een RVS werkblad.

Project 990 – Snaidero keuken in Haarlem

Een tijdje terug heeft een klant uit Haarlem een mooie Snaidero keuken uitgezocht. Het betreft de Snaidero Ola keuken in de kleur Bianco Nordic. Dit is een mat witte lak met metaaldeeltjes erin.

Project 954 – Snaidero keuken in Schiedam

Een tijdje terug heeft een klant uit Schiedam een mooie Snaidero keuken uitgezocht. Het betreft de S10 keuken alleen dan in een ander jasje: een hoekopstelling in plaats van een kookeiland. Samen zijn we de uitdaging aan gegaan om er toch iets bijzonders van te maken.

Project 894 – Snaidero keuken in Middelburg

Een klant heeft een mooie Snaidero S10 keuken bij ons uitgezocht voor hun nieuwbouwwoning in Middelburg. De keuken heeft een mooi kookeiland in een Corian werkblad met rvs. Naast het eiland heeft de klant gekozen voor een wand met hoge kasten in hoogglans wit.

Project 930 – Snaidero keuken in Numansdorp

Een klant uit Numansdorp heeft een mooie Snaidero keuken bij ons gekocht. Deze keuken heeft een vrij groot rvs eiland (390x120cm) wat is gecombineerd met een zitgedeelte voor 6 personen. Naast het eiland hebben ze ook een wand met hoge kasten en een Amerikaanse koelkast.

Project 903 – Snaidero keuken in Amsterdam

Onlangs mochten we een prachtige Snaidero keuken opleveren in Amsterdam. De keuken heeft een eiland in Coal Oak (hout) en een wanddeel in Bianco Artico matte lak (wit)

Project 861 – Snaidero keuken in Puttershoek

Recent mochten we deze Snaidero keuken in de kleur Alu Town i.c.m. een hoge kastenwand in de kleur Canyon Oak afleveren bij een klant in Puttershoek.

Project 789 – Snaidero keuken in Aalsmeer

Recent hebben we wederom een prachtige Snaidero keuken afgeleverd bij een klant in Aalsmeer. Deze keer in de kleur Alu Town.

Project 898 – Snaidero keuken in Portugal

Recent mochten de monteurs Jan en Jan-Levien een prachtige Alu Town keuken bij een klant in Portugal bezorgen en monteren.

Project 823 – Snaidero keuken in Warnsveld

Bij een klant in Warnsveld hebben we recent een prachtige Snaidero keuken in keramiek met kookeiland gemonteerd.

Project 884 – Snaidero keuken in Zierikzee

Recent mochten wij weer een prachtige Snaidero keuken opleveren bij een tevreden klant in Zierikzee.

Project 825 – Snaidero keuken in Yerseke

Recent mochten we een prachtige Snaidero Ola 20 keuken opleveren in Yerseke, in de kleur Grigio Cemento micalak.

Project 855 – Snaidero keuken in Scherpenisse

Een dochter van een klant van ons uit Scherpenisse heeft onlangs haar eerste Snaidero keuken bij ons gekocht. Deze keuken is eveneens geplaatst in Scherpenisse in een huis wat ze nieuw hebben laten bouwen. De keuken is gespoten in de kleur Bianco Artico, wit hoogglans gecombineerd met een zwart gebrand granieten werkblad (Nero Zimbabwe). De…

Project 811 – Snaidero keuken in Arnhem

Een klant uit Arnhem heeft in 2017 een keuken bij ons gekocht. Inmiddels hebben ze weer een nieuwe woning gekocht en voor deze woning hebben ze vrijwel dezelfde keuken opnieuw bij ons besteld, project 811.

Project 888 – Snaidero keuken in Duitsland

Onlangs hebben we in Duitsland (Krefeld) project 888 uitgeleverd. Deze klant heeft gekozen voor een hoge kastenwand in wit hoogglans lak en een rvs eiland (het S10 keukenconcept eigenlijk).

Project 882 – Snaidero keuken in Zeeland

Een aantal jaar geleden hebben we een Snaidero keuken geleverd aan een klant in Oudelande. Deze klant is onlangs verhuisd naar Wemeldinge waar we ook een mooie keuken mochten plaatsen.

Project 804 – Snaidero keuken in Sas van Gent

Deze prachtige Italiaanse design keuken hebben we mogen plaatsen in Sas van Gent (Zeeland). Een strakke Snaidero keuken in de kleur Nero Extra.

Project 809 – Roestvrijstalen keuken in Arnemuiden

Enkele jaren terug hebben we een keuken geplaatst in Goes (project 626). De broer van deze klant heeft in Arnemuiden een nieuwe woning gebouwd en ook voor hem hebben we een keuken mogen leveren.

Project 773 – Designkeuken in Zeeland

Een collega van een klant uit Westkapelle heeft een nieuwe woning gebouwd in `s Heerenhoek. Eveneens een keuken in Zeeland dus. In deze nieuwe woning hebben we een mooie Italiaanse design keuken mogen leveren.

Project 873 – Snaidero keuken in Burnished Gold

Een Snaidero keuken die is geleverd in two-tone, wit hoogglans gecombineerd met Burnished Gold. Dit is een metallic lak.

Project 858 – Snaidero keuken in Burgh Haamstede

Een relatie van ons heeft onlangs een nieuwe woning betrokken in Burgh Haamstede. Voor dit nieuwe huis hebben ze een Snaidero keuken bij ons gekocht uit de keukenshowroom.

Project 836 – Italiaanse design keuken in Herkingen

Pas hebben we een Italiaanse design keuken verkocht aan een klant in Herkingen voor in hun nieuwe huis.

Project 846 – Italiaanse design keuken in Diepenheim

Bij een klant in Diepenheim hebben we recent een prachtige Snaidero keuken mogen plaatsen. Een hele mooie Italiaanse design keuken in rvs.

Project 842 – Italiaanse design keuken in Rotterdam

In Rotterdam hebben we pas een mooie Snaidero Ola 20 keuken mogen plaatsen. Een prachtige Italiaanse design keuken in de kleur Grigio Piombo (loodgrijs micalak).

Project 813 – Italiaanse design keuken in Amsterdam

Een klant uit Amsterdam heeft een prachtige Snaidero keuken bij ons gekocht en deze is ondertussen gemonteerd.

Project 821 – Italiaanse design keuken in Groningen

Onlangs hebben we een Snaidero keuken verkocht in Groningen. Deze keuken is gelakt in Bianco Artico (super wit) hoogglans lak. De woning van deze klant is op dit moment in aanbouw.

Project 750 – Italiaanse design keuken in Bavel

In Bavel hebben we deze greeploze witte Snaidero keuken mogen plaatsen.

Project 763 – Italiaanse design keuken in Middelburg

Een klant uit Middelburg heeft een nieuwe Snaidero keuken bij ons gekocht in wit hoogglans lak. Deze Snaidero keuken is inmiddels gemonteerd en door de klant in gebruik genomen.

Project 801 – Italiaanse design keuken in Den Haag

Een klant uit Den Haag heeft een mooie Snaidero keuken bij ons gekocht die door monteur Niklas is gemonteerd.

Project 820 – Italiaanse design keuken in Haarlem

In Haarlem hebben we een grote Snaidero keuken mogen plaatsen bij een klant die zelf aannemer is.

Project 806 – Italiaanse design keuken in Varese

Een klant uit Italië (Varese) heeft bij ons bedrijf een Snaidero keuken gekocht. Deze keuken is gemonteerd door de monteurs Jan Levien en Peter.

Project 788 – Italiaanse design keuken in Middelburg

In een bestaand huis in de binnenstad van Middelburg hebben we een hele grote eilandkeuken geplaatst. Deze Snaidero keuken is voorzien van deuren in gelakt roestvrijstaal.

Project 816 – Italiaanse design keuken in Marrakech

Een klant uit Marrakech heeft de Snaidero Ola 20 keuken gekocht uit onze showroom. Deze Italiaanse designkeuken is inmiddels geplaatst door monteur Jan Levien.

Project 807 – Italiaanse design keuken in Dordrecht

Onlangs hebben we een Snaidero keuken geleverd in Dordrecht. Deze keuken is gelakt in de kleur Grafietgrijs mat lak. Op deze pagina vindt u de foto`s terug van deze Italiaanse design keuken.

Project 786 – Italiaanse design keuken in Arnemuiden

In 2003 verkochten we een Snaidero keuken in Bianco Star Metallic aan een klant hier op Arnemuiden; project 66. De apparatuur bij deze keuken was van het merk Imperial (bestaat inmiddels niet meer).

Project 776 – Fraaie Italiaanse designkeuken

Een klant uit Arcen heeft een Snaidero S12 opstelling bij ons gekocht. Deze keuken is inmiddels geplaatst door monteur Jan Levien. De S12 opstelling is door de klant ietwat aangepast/uitgebreid. Zo hebben ze er een Neff Amerikaanse koelkast bij besteld.

Project 783 – Snaidero keuken in Bergen op Zoom

Voor een klant in Bergen op Zoom hebben we onlangs een Snaidero keuken in model Alu Town uitgeleverd. De Alu Town is een metalen keuken (in aluminium) met een soort verf op de deuren. Hierdoor heeft de keuken een soort verouderd effect. Elke deur ziet er ook iets anders uit.

Project 779 – Italiaanse design keuken in Utrecht

Een klant uit Utrecht heeft een Snaidero keuken bij ons gekocht; project 779.

Project 693 – Snaidero keuken in Eindhoven

Voor een klant uit Eindhoven hebben we een nieuwe Snaidero keuken mogen leveren.

Project 768 – Italiaanse keuken in Delft

Een klant van ons uit Delft heeft een bestaande woning gerenoveerd. Ook de keuken moest vervangen worden.

Project 760 – Italiaanse design keuken van Snaidero

Enkele jaren terug verkochten we een Snaidero Time keuken in Arnemuiden (project 299). Inmiddels heeft deze klant een nieuwe woning gekocht.

Project 738 – Snaidero-keuken in Spanje

Een klant van ons heeft een woning gekocht in Spanje (Jerez de la Frontera in de buurt van Cadiz). Voor deze woning was ook een keuken nodig en deze hebben wij mogen leveren. Het is een Snaidero keuken geworden in wit hoogglans lak. Bekijk hier onder de foto`s van dit project. Deze Snaidero keuken is…

Project 715 – Snaidero design keuken in RVS hoogglans

Een klant uit Delft heeft een nieuwe S100 keuken bij ons uitgezocht. Deze Italiaanse design keuken is gemonteerd door de monteurs Jan en Joop.

Project 714 – Snaidero designkeuken in Sint Annaland

Voor een klant in Sint Annaland (Zeeland) hebben we een nieuwe keuken mogen leveren.

Project 566 – Italiaanse design keuken van Snaidero

Project 566 is een vrij grote Snaidero Ola 20 keuken in de kleur Bianco Nordic Micalak.

Project 735 – S100 keuken in Zeist

In Zeist hebben we een S100 keuken uitgeleverd voor een klant die een bestaande woning flink heeft verbouwd.

Project 614 – Italiaanse design keuken van Snaidero

Een klant uit Lichtenvoorde heeft een best grote Snaidero keuken bij ons besteld in de kleur Grigio Cemento. Grigio Cemento is een zgn. micalak, een matte lak met een soort metallic effect er in zodat er een lichte glans op komt. De kleur van deze keuken verandert ook door lichtval. `s Morgens en `s avonds…

Project 646 – Snaidero keuken in Texel

Op het eiland Texel hebben we een Snaidero Skyline 2.0 keuken geleverd. Deze Italiaanse design keuken is in hoogglans lak gespoten (limoengeel). De inbouwapparaten zijn van het Duitse merk Neff. Naast de Snaidero keuken hebben we ook een Pininfarina badkamer aan deze klant mogen leveren. De montage van zowel de keuken als de badkamer is…

Project 669 – Snaidero Ola 20 in Pijnacker

In Pijnacker hebben we een Snaidero Ola 20 geplaatst in mat lak.

Project 653 – Italiaanse design keuken in Zuid-Afrika

Een klant uit Somerset West (Zuid Afrika) heeft een mooie Snaidero keuken bij ons gekocht.

Project 765 – Snaidero keuken in Amsterdam

Voor een woning in Amsterdam hebben we laatst een Snaidero keuken mogen leveren in grafietgrijs gelakt.

Project 730 – Snaidero keuken in Maasland

Voor een woning in Maasland hebben we onlangs een nieuwe Snaidero keuken mogen leveren.

Project 713 – Snaidero wit hoogglans

Een klant uit Engeland heeft een Snaidero keuken bij ons besteld in een aangepaste S18 opstelling.

Project 766 – Italiaanse design keuken van Snaidero

Een klant uit Arnemuiden had een bestaande Zeyko keuken staan die aan vervanging toe was. Het was een hoekopstelling in een afgesloten ruimte.

Project 756 – Snaidero Italiaanse designkeuken

Een klant uit Vlissingen heeft onlangs voor de tweede keer een Snaidero keuken bij ons uitgezocht.

Project 753 – Italiaanse Snaidero design keuken

Deze fraaie Snaidero-keuken hebben we geplaatst in Overveen. Let vooral op het aanrecht van marmer.

Project 767 – Snaidero keuken in Alkmaar

Voor een klant in Alkmaar hebben we een prachtige Snaidero keuken mogen leveren in hun appartement. Deze rvs keuken is gemonteerd in een hoekopstelling met een hoge kasten wand.

Project 759 – Italiaanse design keuken

Een klant uit Middelburg heeft een keuken bij ons gekocht in een eilandopstelling met hoge kasten. Naast het eiland is een extra spoelgedeelte gemonteerd voor het raam.

Project 746 – Witte Italiaanse design keuken

Voor een klant in Amsterdam hebben we een nieuwe Snaidero keuken geleverd. Deze Snaidero keuken heeft een witte hoge kastenwand met daarin een vouwdeurkast.

Project 743 – Snaidero keuken in Zeeland

Een klant uit Arnemuiden heeft een hele mooie Snaidero keuken bij ons uitgezocht. Dit is een keuken die gespoten is in de kleur grafietgrijs.

Project 739 – Italiaanse design keuken in Zeeland

Een klant in Middelburg (Zeeland) heeft een bestaande woning verbouwd. In deze woning hebben we een nieuwe Italiaanse design keuken mogen plaatsen.

Project 729 – Snaidero keuken in Zeeland

In Westkapelle heeft een klant van ons een nieuwe woning gebouwd. Voor deze woning hebben we een S10 keuken geleverd.

Project 726 – Snaidero keuken in Amsterdam

In Amsterdam hebben we een S13 keuken gemonteerd in satijnglas. Deze Italiaanse design keuken is uitgevoerd in de kleur grafietgrijs.

Project 724 – Snaidero keuken in Zeeland

In Zeeland (Vrouwenpolder) hebben we in een prachtige woning in de duinen een nieuwe Italiaanse designkeuken mogen leveren. Deze Snaidero keuken is uitgezocht in een S100 opstelling, maar dan iets aangepast (een groter eiland).

Project 717 – Snaidero design keuken in roestvrijstaal

Voor een klant in den Haag hebben we onlangs een S100 keuken gemonteerd. Bij deze klant is het eiland als het ware haaks op de hoge kasten wand geplaatst.

Project 709 – Snaidero keuken geplaatst in Manchester

Een klant uit North Shropshire (dichtbij Shrewsbury ten zuiden van Manchester) heeft een S100 keuken in rvs bij ons gekocht. Inmiddels is deze keuken geplaatst door monteur Niklas.

Project 708 – Snaidero keuken in Wolphaartsdijk

Een klant uit Wolphaartsdijk (Zeeland) heeft een nieuwe Snaidero Time keuken besteld bij ons bedrijf. Deze keuken is gemonteerd door de monteurs Jan en Joop.

Project 705 – Snaidero keuken, model Time Teak

Een klant uit Zeist heeft een bestaande woning verbouwd; is een stuk aangebouwd aan het huis.

Project 696 – Snaidero keuken in RVS

Voor een klant in Bunnik hebben we onlangs een Italiaanse design keuken mogen leveren in het S100 keukenconcept.

Project 689 – Italiaanse design keuken van Snaidero

Voor een klant uit Alphen aan den Rijn hebben we onlangs een nieuwe Snaidero keuken mogen leveren. Deze keuken is uitgevoerd in het model Time van Snaidero.

Project 685 – Italiaanse design keuken van Snaidero

Onlangs hebben we een S100 keuken geplaatst bij een klant uit Capelle aan den IJssel.

Project 682 – Snaidero keuken in Friesland

Voor een klant in Franeker hebben we een nieuwe Snaidero keuken mogen leveren. Deze Snaidero keuken bestaat uit een wand met hoge kasten in wit hoogglans. Het eiland daarentegen is in rvs hoogglans geleverd.

Project 681 – Italiaanse design keuken in Goes

Een zus van een klant heeft een bestaande woning in Goes Zeeland verbouwd. Er was ook een nieuwe keuken nodig en het leuke is dat wij deze keuken hebben mogen leveren.

Klik hier om oudere projecten van Snaidero Concept Store te bekijken.