Snaidero keukens zijn de mooiste keukens ter wereld. Als dé Snaidero keukenzaak van Nederland durven wij dat wel te zeggen. Dit Italiaanse keukenmerk heeft een grote collectie designkeukens van ontwerpers als Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, dat betekent dat de keukens een levenlang meegaan.

Een uitgebreide collectie Snaidero keukens vindt u bij Snaidero Concept Store: de enige keukenzaak in Nederland met exclusief Snaidero keukens. We leveren complete Snaidero keukens voor aantrekkelijke prijzen. Hieronder ziet u de aanbiedingen in onze showroom. Maak een afspraak in onze showroom en we ontwerpen – samen met u – uw droomkeuken!

Over Snaidero keukens
s13-keuken-eiland-4723_000
s16-showroomkeuken-ola20-snaidero-3
P1000755

Al meer dan 70 jaar ontwerpen de Italianen de mooiste keukens ter wereld. Het geheim? De keukens worden getekend door ontwerpers, die hun sporen hebben verdiend in de autobranche. Zo ontwierp Paolo Pininfarina voor Alfa Romeo de fraaie 2uettottanta, terwijl hij bij Snaidero de Ola 20 bedacht.

Snaidero is het absolute topmerk onder de keukens. In het Italiaanse dorpje Majano produceren meer dan duizend mensen designkeukens. Wereldwijd zijn er meer dan 2.000 verkooppunten, maar alleen enkele zaken zijn 100% gespecialiseerd in Snaidero. Snaidero Concept Store in Arnemuiden is de enige keukenzaak in Nederland die alleen Snaidero’s verkoopt.

Rudy 'Snaidero', de allergrootste fan van Snaidero keukens

Rudy Jacobse heeft de mooiste baan ter wereld. Hij werkt in zijn eigen ‘snoepwinkel’. Als allergrootste fan van Snaidero verkoopt hij keukens aan klanten in heel Nederland, België en Duitsland. Er staan zelfs meerdere keukens van hem in Zuid-Afrika! Met passie praat hij over de slimme apparaten, de innovatieve kastoplossingen en het prachtige Italiaanse design.

Rudy denkt maximaal mee met klanten en zet altijd in op een perfect eindresultaat. Regelmatig gaat hij bij klanten koken om de nieuwe keuken te demonstreren. De video’s daarvan zijn te zien op YouTube. Vergeet niet om Rudy te volgen.

Komt u vooral eens kijken in ons pand in Arnemuiden. Rudy nodigt u van harte uit. Maak een afspraak in de showroom.

rudy
snaidero
rudy-snaidero
Geplaatste Snaidero keukens

We bestaan al bijna twintig jaar en in die tijd hebben we ruim 800 Snaidero keukens geplaatst in binnen- en buitenland. Hieronder een aantal Snaidero keukens in het ‘wild’. Meer weten over een project? Klik door op de foto of bekijk alle projecten.