Gaggenau kookplaten

Klik hier voor Gaggenau kookplaten

Gaggenau ovens

Klik hier voor Gaggenau ovens

Gaggenau vaatwassers

Klik hier voor Gaggenau vaatwassers

Gaggenau koelkasten

Klik hier voor Gaggenau koelkasten

Gaggenau staat bekend als een van de meest vooraanstaande merken in de wereld van keukenapparatuur, en dat is niet zonder reden. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw, heeft dit Duitse merk een stevige reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, betrouwbaarheid en innovatie. Daarom worden er in de Snaidero Concept Store dan ook diverse Italiaanse design keukens verkocht met Gaggenau apparaten.

Apparaten die uitblinken in innovatieve functies

Het assortiment omvat een breed scala aan keukenapparatuur, variërend van ovens en kookplaten tot koelkasten en vaatwassers. Elk product is ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een betrouwbare keuze is. De apparaten blinken uit in hun slimme ontwerp en innovatieve functies. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde kookplaten met nauwkeurige temperatuurregeling en snelle verhittingstechnologieën, of aan stille en efficiënte vaatwassers met verschillende wasprogramma’s voor elk type serviesgoed.

Stijlvol en functioneel

Voor het ontwerp van hun producten werkt Gaggenau samen met professionele chef-koks.
In deze samenwerking hebben ze een diepgaand inzicht verkregen in hun behoeften en uitdagingen in de keuken. Terwijl het uiterlijk van keukenapparatuur op professioneel niveau niet altijd van het grootste belang is, realiseert Gaggenau zich dat thuisgebruikers juist veel waarde hechten aan esthetiek en design. Daarom benaderen ze de thuiskeuken op dezelfde manier als de professionele keuken, maar met extra oog voor design. Zo kan iedere thuiskok professionele resultaten behalen.

Een Snaidero keuken met Gaggenau apparatuur

Wanneer je op zoek bent naar een luxe keuken dan is Snaidero absoluut een keukenmerk om te overwegen. Neem daar de hoogwaardige apparatuur van Gaggenau bij en je hebt een uiterst complete keuken die aan alle wensen voldoet. Snaidero staat synoniem voor Italiaanse elegantie, innovatie en vakmanschap.

Het is dan ook geen verrassing dat Snaidero vaak wordt gekozen door vooraanstaande architecten, ontwerpers en vastgoedontwikkelaars voor projecten over de hele wereld. Het merk heeft bovendien strategische samenwerkingen gesmeed met enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde keukenfabrikanten, zoals Gaggenau en Neff, waarbij hoogwaardige keukenapparatuur wordt geïntegreerd in Snaidero-ontwerpen om een ongeëvenaarde luxe ervaring te bieden.

Bezoek de showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en overweegt u een Snaidero keuken? Kom dan eens langs in de showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje bij ons projecten en laat u inspireren. We hebben inmiddels meer dan 1000 keukens mogen plaatsen bij klanten door heel Nederland (en daarbuiten).