Hier leest u recensies over Snaidero Concept Store. Graag plaatsen we ook uw ervaringen met Snaidero Concept Store. Schrijf hier uw recensie. Bedankt alvast!

5/5 – V.d. Laar

Wij hebben al weer enkele jaren geleden een schitterende keuken aangeschaft bij Rudy. Het plaatsen van de keuken, de service achteraf alles super super zonder te overdrijven. Ook afgelopen jaar nog een nieuwe vaatwasser (die wij niet bij nieuwe keuken hadden aangeschaft) bij Rudy gekocht. Voor ons 2 uur rijden maar altijd de moeite waard. Volgens mij geen betere keuze te maken dan een bezoek aan Zeeland te doen als men aan een nieuwe keuken toe is.

 

5/5 – Machiel ten Kate

Onze keuken is af. Alles ging in één keer goed en helemaal volgens afspraak. We zijn heel erg blij met het resultaat. Onze dank gaat zeker ook uit naar Jan Levien die de keuken super mooi heeft geplaatst. Dit is nou een echte vakman.

 

5/5 – Peter Rijs

Werkelijk een top adres!!
En niet waar het uitsluitend gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken maar ook waar het gaat om “problemen” van een bestaande keuken (waarvan onbekend was of zij deze ook geplaatst hadden) op te lossen.
Zo belde ik met de heer Rudy en tot mijn verbazing en enthousiasme lagen de benodigde onderdelen de volgende dag in de brievenbus.
Nogmaals top en voor een nieuw te plaatsen keuken in de toekomst hoef ik niet lang na te denken waar ik naar toe moet.

Nogmaals dank en groet,
Peter Rijs

 

5/5 – Aad en Joke den Hoedt

Kort geleden is bij ons in Burgh Haamstede de S1 keuken geplaatst (project 858). De keuken uit de showroom is na veel ontwerpen samen met Rudy wat aangepast en in een T opgesteld. Wij zijn zeer blij met deze keuken, de pantrykast en de apparaten. Over het enthousiasme en de professie van Rudy en de professionele plaatsing door Niclas zijn we zeer tevreden. En echt ingewijd door Rudy en Maria, zijn vrouw, door voor ons te koken. Deze zeer aparte keukenzaak kunnen wij zeer aanbevelen.

 

5/5 – J. Peeters

Na vijf jaar was van onze keuken project 597 van een lade de softcloser defect. Na een mailtje aan Rudy kregen we zonder verdere vragen nieuwe geleiders op gestuurd. Prima service Rudy, ook na vele jaren!

 

5/5 – Feenstra

Na 10 jaar hebben we onze woning verkocht (incl. keuken van Rudy), we hebben zoveel plezier gehad van onze vorige keuken dat we niet lang hoefde na te denken waar we onze nieuwe keuken gingen bestellen, de service en het vakmanschap van Rudy kom je tegenwoordig bijna niet meer tegen.. Rudy is echt een specialist en werkt alleen met top kwaliteit materialen en apparatuur.
We wachten vol verwachting het conceptplan voor de nieuwe keuken af…

 

5/5 – Jan Willem en Hermina

Beste Rudy,
Inmiddels staat de door jou ontworpen keuken.
Het is een plaatje, mooi strak design en de Neff apparaten zijn geweldig. Wat leuk dat het gelukt is om samen met Gaby te komen koken.
Wat smaakte het heerlijk en wij hebben nieuwe tips en trucs geleerd zodat we nog meer van de keuken kunnen genieten.
Heel hartelijk bedankt voor de gezellige avond en we komen beslist weer bij je terug mochten we ooit weer een keuken nodig hebben.
Groeten van Jan Willem en Hermina.

 

5/5 – Mariam en Hafid

Beste Rudy & Gaby,

De keuken staat als een plaatje! Wij zijn er super blij mee! De NEFF apparaten maken deze keuken echt helemaal af!

Jullie betrokkenheid en klantgerichtheid hebben wij als heel fijn ervaren!

Deze Snaidero keuken heeft net dat stukje allure wat je in een andere keuken niet hebt! Ik zeg i love iT! En zou iedeeen deze keuken aanraden!

Ook monteur Niklas is een topper hij heeft deze keuken netjes gemonteerd en afgewerkt!

Groetjes, Mariam & Hafid!

 

5/5 – Fam. De Nooij

Hallo Rudy, gefeliciteerd met je jubileum en bedankt voor de uitnodiging !
Helaas kunnen wij niet komen. Onze (jouw) keuken staat er nog prachtig bij; we hebben er dagelijks plezier van. Dat we voor Snaidero kozen ligt vooral aan jou ! Een pluim ook voor de “mannen” die de keuken prachtig hebben neergezet ! Groeten van Herman en Jeanette de Nooij.

 

5/5 – Ingrid Hoffman

Hallo Rudy, onze Snaidero keuken staat alweer een jaar en ik geniet er iedere dag van! Ook de servie is uitstekend! Het omruilen van de Neff oven was binnen een week geregeld ! Perfect! Nogmaals bedankt, grtjs Ingrid, Breda

 

5/5 – Herman en Marjan van Dijk

Na in verschillende zaken gekeken te hebben, toch de moeite genomen om van Friesland naar Arnemuiden te rijden. Binnen een half uur had turbo Rudi ons een keuken verkocht! Ook levering, plaatsing en instructie ging even vlot en vlekkenloos. Mooi dat het even iets minder gaat in Nederland, geeft de vaklui de kans zich te onderscheiden. Deze club is aan te raden!

 

5/5 – Wendy

Joop en Jan zijn net onze keuken in het belgische limburg komen installeren.We zijn zeer tevreden van de professionaliteit van Rudy en zijn team. Hij staat zonder twijfel op onze nummer 1 van betrouwbaarste leveranciers voor onze nieuwbouw. Goed bereikbaar, komt zijn afspraken strikt na, eerlijke prijs. En een super mooie keuken. Echt heel erg bedankt Rudy, je doet je werk ongelooflijk goed!

 

5/5 – Christiaan Driessen 

Alweer bijna 4 jaar geleden is het dat onze keuken (model Technica) project 382 is geplaats door monteur Niklas. De kwaliteit van de keuken en apparaten is zeer goed, het lijkt wel alsof alles gisteren is opgeleverd. Rudy: nogmaals bedankt voor je advies in deze! De keuken bevalt nog steeds prima en is zeer praktisch!