Neff ovens

Klik hier voor Neff ovens.

Neff koffiemachines

Bekijk alle Neff koffiemachines.

Neff koelkasten

Bekijk alle Neff koelkasten.

Neff kookplaten

Bekijk alle Neff kookplaten.

Neff vaatwassers

Bekijk alle Neff vaatwassers.

Neff wijnkoelers

Bekijk alle Neff wijnkoelers.

Bij Snaidero Concept Store kiezen wij voor onze luxe Italiaanse design keukens altijd de beste apparatuur met de hoogste kwaliteit. Hierom kiezen wij zoal voor Neff apparatuur. Bij Snaidero Concept Store bieden we een breed assortiment aan Neff apparatuur aan, van kookplaten tot koffiemachines. Dankzij de apparatuur van Neff wordt het koken in uw keuken altijd een plezier. Ontdek alle Neff apparaten met hun functies en mogelijkheden.

De beste functionaliteiten

Alle Neff apparatuur beschikt elk over eigen unieke eigenschappen. Zo kunt u denken aan de Slide&Hide® ovendeur, waarbij de handgreep ergonomisch met uw hand meedraait en u uw ovendeur geheel kan laten verdwijnen onder de oven. Of neem nu de TwistPad®Fire, de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bedieningsknop op onze kookplaten die ook nog eens afneembaar is.

Wilt u in één keer een driegangendiner bereiden? Ook dit is geen probleem. Met de CircoTherm® kunt u verschillende gerechten allemaal tegelijk bereiden in de oven, afhankelijk van uw soort oven. Dit allemaal terwijl uw compacte afzuigkap de lucht zachtjes reinigt op de achtergrond en uw vaatwasser zuinig en stil het vuile werk verricht.

Garantie op uw Neff apparatuur

Wanneer u voor Neff kiest, kiest u altijd voor kwaliteit en comfort. Daarom krijgt u altijd 2 jaar garantie op al onze Neff apparatuur zodat u zorgeloos kunt genieten van uw apparaten. Koopt u 4 of meer Neff apparaten tegelijk? Dan geniet u van 5 jaar garantie.

Over Neff inbouwapparatuur

Neff is een Duitse fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur dat al sinds 1877 ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke apparaten zoals keuken inbouwapparatuur. Denk hierbij aan slimme kookplaten, creatieve en compacte afzuigkappen en innovatieve ovens. Een aantrekkelijk design, ultiem gebruiksgemak en een altijd betrouwbare werking staan bij Neff hoog in het vaandel. Neff is altijd op zoek naar ideeën waardoor koken nog leuker wordt.

Snaidero keuken met Neff apparatuur

Bij Snaidero Concept Store worden onze Italiaanse design keukens veelal gemonteerd met Neff apparatuur. We beschikken over een ruim assortiment aan Neff apparatuur. Het actuele aanbod van onze Neff apparatuur die wij u kunnen leveren ziet u op deze pagina. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden om al onze Neff apparatuur te bekijken. We demonstreren uw apparaatkeuze graag voor u. Daarnaast profiteert u bij de aankoop van een Snaidero keuken van een leuke actieprijs op de inbouwapparatuur.

Heeft u vragen, bent u op zoek naar een nieuwe keuken met Neff inbouwapparatuur, of wilt u graag een afspraak maken in de showroom? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jouwkeuken.nl, bel ons op 0118 604 736 of laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.