Rudy Jacobse is zelf de allergrootste fan van Snaidero. Hij verkoopt dan ook met veel plezier Snaidero keukens aan zijn klanten in heel Nederland, België en Duitsland. Maar niet alleen in Europa! Wist u dat er zelfs keukens van hem in Zuid-Afrika staan?

Met zijn jarenlange ervaring, passie voor Snaidero keukens en kennis van de slimme apparaten gaat hij vaak tot het uiterste voor zijn klanten. Ervaar het zelf in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

Wat klanten zeggen over Snaidero

Bent u benieuwd wat andere klanten zeggen over hun Snaidero keuken en wat hun ervaringen zijn met Rudy en zijn Snaidero Concept Store? Hier vindt u een greep uit de vele klantervaringen. Rudy stelt zijn klanten altijd de vraag ‘als je de keuken opnieuw zou moeten bestellen, wat zou je dan anders doen?’

De Snaidero Idea40 showroom keuken in Tilburg – Project 829

Ik zou het niet anders doen, ik ben echt super blij met deze showroom keuken en ik zou het weer helemaal hetzelfde doen. We zijn de afgelopen tijd, toen de showroom keuken nog in de winkel stond, een aantal keer wezen kijken, toen kon je gewoon zien hoe hij eruit zag en dat vond ik toch wel een voordeel. Super mooi, alles ziet er strak uit, ik zou het zo weer doen, echt een top keuken! Ik zou zo weer bij je terugkomen, en dat raad ik de mensen ook aan. 

Snaidero Oma 20 keuken in Overveen – Project 753

Mevrouw: “Nee. Ik ben echt heel erg tevreden met de hoeveelheid kastjes, ruimte en kwaliteit. Het maakt geen geluid, de kleur is helemaal goed, makkelijk schoon te maken. Dus nee, ik zou echt niet weten wat ik anders zou moeten en willen doen.” 

Meneer: “Nee, ik denk dat we door een hele goede voorbereiding precies hebben gekregen wat we nodig hadden.”

Italiaanse design keuken in Alkmaar – Project 767

Rudy bedankt voor de geweldige keuken die je geleverd hebt. Het is een fantastische keuken, ik ben blij dat ik hem bij jou gekocht heb. Je service is geweldig en de plaatsing was ook geweldig. Ik heb daar verder niets aan toe te voegen. 

Bent u benieuwd of Rudy voor jou iets kan betekenen? Maak dan een afspraak in de showroom.