Rudy Jacobse is zelf de allergrootste fan van Snaidero. Hij verkoopt dan ook met veel plezier Snaidero keukens aan zijn klanten in heel Nederland, België en Duitsland. Maar niet alleen in Europa! Wist u dat er zelfs keukens van hem in Zuid-Afrika staan?

Met zijn jarenlange ervaring, passie voor Snaidero keukens en kennis van de slimme apparaten gaat hij vaak tot het uiterste voor zijn klanten. Ervaar het zelf in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

Wat klanten zeggen over Snaidero

Bent u benieuwd wat andere klanten zeggen over hun Snaidero keuken en wat hun ervaringen zijn met Rudy en zijn Snaidero Concept Store? Hier vindt u een greep uit de vele klantervaringen. Rudy stelt zijn klanten altijd de vraag ‘als je de keuken opnieuw zou moeten bestellen, wat zou je dan anders doen?’

Snaidero keuken in ‘Burnished Gold’ in Arnemuiden – Project 873

[metaslider id=”5732″]

Nee, we zouden het precies zo doen. We zijn echt heel tevreden met onze keuken. 

Snaidero keuken in Burgh Haamstede – Project 858

[metaslider id=”5737″]

Nee Rudy, ik zou op dit moment niets weten dat ik anders zou willen doen. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt voor de hele fijne samenwerking. Het was een genot om met jou op de trekken, tot gauw!

Snaidero keuken in Rotterdag – Project 842

[metaslider id=”5740″]

Nee. Ik vind het prettig als je een persoonlijke relatie hebt met degene waar je een keuken koopt. Ik vind dat echt een pluspunt van jouw business. Houd dat vol! Dat geeft een tevreden gevoel.

Snaidero Ola 20 keuken in Overveen – Project 753

[metaslider id=4151]

Mevrouw: “Nee. Ik ben echt heel erg tevreden met de hoeveelheid kastjes, ruimte en kwaliteit. Het maakt geen geluid, de kleur is helemaal goed, makkelijk schoon te maken. Dus nee, ik zou echt niet weten wat ik anders zou moeten en willen doen.” 

Meneer: “Nee, ik denk dat we door een hele goede voorbereiding precies hebben gekregen wat we nodig hadden.”

Italiaanse design keuken in Alkmaar – Project 767

[metaslider id=4157]

Rudy bedankt voor de geweldige keuken die je geleverd hebt. Het is een fantastische keuken, ik ben blij dat ik hem bij jou gekocht heb. Je service is geweldig en de plaatsing was ook geweldig. Ik heb daar verder niets aan toe te voegen. 

Ook uw Snaidero Concept Store ervaringen delen?

Of ben u op zoek naar een nieuwe keuken? Maak een afspraak met Rudy in de showroom, hij helpt u graag bij het vinden van uw droomkeuken. Reeds een Snaidero keuken gekocht? Deel dan hier uw ervaring en schrijf een recensie.