Een relatie van ons heeft onlangs een nieuwe woning betrokken in Burgh Haamstede. Voor dit nieuwe huis hebben ze een Snaidero keuken bij ons gekocht uit de keukenshowroom.

Deze keuken stond in onze Snaidero keukenshowroom opgesteld als hoge kastenwand met eiland. Voor de klant hebben we de opstelling aangepast naar een “T-opstelling”.

Door de T-opstelling kijk je bij het koken en spoelen in de richting van de kamer en tuin. Dat vonden we beter als tegen een blinde muur. Daarbij komt dat de T-opstelling ook qua leidingwerk veel beter uitkwam.

In de showroom hier stond deze Snaidero keuken (de S1 opstelling) opgesteld met een plafondafzuigkap. Omdat de ramen naar de patio doorlopen tegen het plafond vonden we dit niet zo mooi. Daarom is de plafondafzuigkap omgeruild voor een afzuigkap op Bipolaire Ionisatie (afvoerloos).

Het grote voordeel van zo`n afzuigkap op Bipolaire Ionisatie is dat je geen gat naar buiten nodig hebt. Met name in de winter is dat fijn. Je blaast dan immers niet een heleboel warme lucht naar buiten als je aan het koken bent.

Naast de bekende kookluchtjes filtert de afzuigkap op Bipolaire Ionisatie nog veel meer weg zoals pollen, schimmels etcetera. Tenslotte scheelt het ook een hoop werk voor de monteur omdat er geen verlaagd plafond nodig is om afvoerbuizen weg te werken.

In de showroom had de keuken iets meer hoge kasten die we bij de klant niet kwijt konden. Van deze kasten hebben we het nisje gemaakt tussen de kolomkasten (zeg maar waar het eiland tegenaan staat). Door dit nisje heeft de klant iets meer afzetruimte gekregen op het blad. Ook kun je er natuurlijk spullen opbergen op de roestvrijstalen legplanken.

Deze Snaidero keuken is gelakt in de kleur Grafietgrijs.

 

Bijzonderheden van dit project:
Merk: Snaidero.
Aanrecht: Corian
Kookplaat: Neff T68TS61N0 inductie kookplaat
Afzuigkap: Afzuigkap Mare met bipolaire ionisatie.
Koelkast: Neff K4400X7 koel-/ vriescombinatie
Combistoomoven: Neff Fullsteam oven met WiFi
Koffiemachine: Neff C17KS71N0 koffiemachine
Vaatwasser: Neff S416T80S1E vaatwasser
Servieswarmer: Neff N17HH10N0 servieswarmer
Kraan: Mengkraan met uittrekbare sproeikop