Vaak verkopen we onze keukens in een two-tone oplossing, witte hoge kasten en dan een metaalkleur op de kasten van het eiland. Deze keer een Snaidero keuken met een variatie daarop; Oro Brunito Lucido (hoogglans goud).

Deze speciale hoogglans lak van heeft een soort metallic effect, heel verfijnd en chique. Deze afwerking is daarnaast ook nog eens heel erg degelijk (in de zin van niet kwetsbaar).

Deze Snaidero keuken is in Arnemuiden geplaatst.

In deze lakafwerking zijn er overigens ook alternatieve kleuren zoals bijvoorbeeld Grigio Cemento (cementgrijs).

Het eiland van deze Snaidero keuken staat als het ware gedraaid ten opzichte van de wand met hoge kasten. Het leuke hiervan is dat het zitgedeelte van het keukeneiland nu voor de openslaande tuindeuren is gekomen. Je kijkt dus nu ofwel de tuin danwel de woonkamer in als je aan het eiland zit.

Snaidero keuken geplaatst in Arnemuiden.

In de hoge kastenwand van deze klant is aan de rechterzijde een vouwdeurkast geplaatst. Achter de deuren van deze vouwdeurkast is ruimte gemaakt voor de verhoogd ingebouwde vaatwasser, de koffiemachine en andere losse keukenapparaten.

Deze Snaidero keuken is geleverd in Burnished Gold

Omdat de koffiemachine weggewerkt is in de vouwdeurkast is er naast de Neff FullSteam oven ruimte ontstaan. Deze is gebruikt voor een extra Pyrolyse oven. Dit houdt in dat deze oven is voorzien van een “schoonbrand” programma. Heel handig zo`n extra oven. Je gaat met zo`n FullSteam oven immers meer stomen en dan kun je niet tegelijkertijd een kippetje grillen o.i.d.

Het eiland van deze Snaidero keuken heeft een Corian blad.

Voor op het eiland heeft de klant een grotere Neff inductiekookplaat gekocht. Dit ziet er mooier/stoerder uit. Ook heb je dan wat meer ruimte voor je pannen.

Omdat de klant ook al een FullSteam oven heeft (en dus gaat stomen) is het ruimteverhaal van de kookplaat niet zo relevant om eerlijk te zijn. De rijst, aardappelen en groente maak je dan immers niet meer op de kookplaat klaar maar in de stoomoven.

Deze Snaidero keuken heeft spiegelplinten.

In de bladrand van het werkblad zijn stopcontacten aangebracht. Dit is handig als je bijvoorbeeld met de staafmixer aan de slag gaat op het eiland.

De deuren van het eiland zijn bij deze keuken in Burnished Gold hoogglans lak uitgevoerd.

Onder de brede inductiekookplaat is bij deze Snaidero keuken een extra brede ladenkast gemonteerd. Deze kast is 120cm breed. Veel handige ruimte dus op een plaats waar je dat ook nodig hebt.

Achter de bovenste lade is ook een binnenlade gemonteerd voor de Eikenhouten bestekindeling.

Bijzonderheden van dit project:
Merk: Snaidero.
Aanrecht: Corian
Kookplaat: Neff T68TS61N0 inductie kookplaat
Afzuigkap: Plafondafzuigkap RJ.
Koelkast: Neff K4400X7 koel-/ vriescombinatie
Combistoomoven: Neff Fullsteam oven met WiFi
Extra oven: Neff B57CR22N0 Pyrolyse oven.
Vaatwasser: Neff S416T80S1E vaatwasser
Kraan: Mengkraan met uittrekbare sproeikop
Zeeppomp: Solide zeeppomp.