Verhuizen, renoveren of nieuwbouw plannen en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen moet er nagedacht worden over de vorm van de keuken, maar ook het design, de stijl, welke apparaten u wilt en of het past in de ruimte. Bij het kopen van een nieuwe keuken komt dus veel kijken. Het is belangrijk dat u zich goed oriënteert om erachter te komen welke keuken past bij uw wensen.

Welke keukenopstellingen zijn er?

Er zijn diverse keukenopstellingen mogelijk. De ruimte waarin de keuken komt te staan is vaak bepalend voor de opstelling. Heeft u een grote open ruimte? Dan zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een kookeiland of keuken met bar. Is de ruimte iets beperkter, dan wordt er vaak gekozen voor een rechte opstelling of een U-vorm of L-vorm. Hoe dan ook, een keukenopstelling is altijd maatwerk en wordt precies aan de ruimte aangepast zodat deze perfect past. Keukenopstellingen die u bij Snaidero vaak terugziet zijn keukens met een kookeiland, maar rechte opstellingen of een L-vorm behoort ook tot de mogelijkheden.

Snaidero S11 showroomkeuken

Keukenstijl kiezen

De juiste keukenstijl kiezen kan lastig zijn. Het moet immers passen bij uw woninginrichting en wensen. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een landelijke keuken, waar veel gebruik wordt gemaakt van houten elementen. Of een stoere- of industriële keuken waar vaak gekozen wordt voor robuuste en zware elementen. Andere mogelijkheden zijn een moderne keuken, een design keuken, een nostalgische keuken of een klassieke keuken. Kortom: heel veel mogelijkheden om uit te kiezen, maar vooral veel om over na te denken.

Italiaanse design keukens

De keukens van Snaidero Concept Store zijn Italiaanse design keukens. Mat wit tot hoogglans, organische vormen en slimme oplossingen. Italiaanse keukens staan garant voor luxe en design die het middelpunt vormen van uw huis. Door hun strakke vormen bent u verzekerd van een tijdloze keuken die jarenlang mee gaat. Snaidero keukens worden al meer dan zeventig jaar gemaakt in Italië. De bekendste modellen zijn getekend door beroemde ontwerpers, zoals Paolo Pininfarina.

Een nieuwe keuken kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u van harte welkom in de Snaidero Concept Store showroom. In de showroom vindt u diverse Italiaanse design keukens van het merk Snaidero. Prachtige, luxe keukens en helemaal naar wens samen te stellen. Rudy – ook wel Rudy Snaidero genoemd – helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Daarnaast denk hij graag met u mee hoe de keuken zo slim mogelijk ingericht kan worden. Hoe kan de ruimte optimaal benut worden? En naar welke kant moeten de deurtjes openen? Wat is een logische plek voor de vaatwasser? En ga zo maar door. Neem vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak.