De keuken vormt vaak het kloppend hart van de woning. Het is bij uitstek de ruimte waar u met heel het gezin samenkomt om uitgebreid te dineren of een snelle lunch of ontbijt te nuttigen. Hoe dan ook, een exclusieve keuken op maat past altijd bij u, uw gezinssamenstelling, het interieur en de ruimte waarin hij moet staan. Laat u inspireren door de kwaliteit en luxe van een Snaidero keuken met bijbehorende luxe apparatuur.

Luxe keukens op maat gemaakt

Een kookeiland met Corian werkblad, een hoge kastenwand in hoogglans wit, Neff apparatuur van de hoogste kwaliteit en greeploze ladekasten: deze factoren zijn kenmerkend voor het luxe keukenmerk Snaidero. Uiteraard is elk aspect van de keuken naar wens aan te passen. De vorm, kleur en apparatuur bepaalt u zelf, zo wordt uw exclusieve keuken volledig op maat gemaakt. Bovendien is er geen vast lijstje waaraan een exclusieve keuken moet voldoen. Wel zien we vaak een aantal terugkerende elementen, zoals: veel bewegingsvrijheid in en rondom de keuken, een open uitstraling, luxe extra opties zoals een kookeiland, wijnkoeler of extra stoomoven. Laten dit nu allemaal kenmerken zijn waaraan een Snaidero keuken voldoet.

Project 898 - Snaidero keuken in Portugal

Deze Snaidero keuken is gelakt in de kleur Grafietgrijs.

Reeds geleverde exclusieve keukens

Als Snaidero Concept Store hebben we al veel exclusieve keukens mogen plaatsen bij tevreden klanten. Een greep uit deze keukens delen we graag met u op onze projectpagina. Wellicht heeft u zelf al een aardig beeld van hoe uw nieuwe keuken er uit moet komen te zien. Toch is wat extra inspiratie vaak welkom, zodat u tot aanvullende nieuwe ideeën kunt komen. Of u nu wel of geen concrete wensen hebt, met behulp van de exclusieve keukens in onze luxe keukenshowroom kunt u zien wat u wel en niet mooi vindt. De mogelijkheden zijn onbeperkt, we helpen u graag bij het vorm geven aan uw droomkeuken.

Deze Snaidero keuken is geleverd in Burnished Gold

Uw keuken naar wens samengesteld

Uiteraard kunt u uw Italiaanse design keuken geheel naar wens samenstellen. Werkt u liever op een Corian werkblad dan op een keramisch werkblad? En welke apparaten wenst u in uw nieuwe keuken? Samen met Rudy stelt u uw droomkeuken samen. Rudy denkt optimaal mee met zijn klanten en komt dan ook regelmatig bij klanten thuis om de nieuwe keuken te demonstreren. Video’s hiervan kunt u bekijken op zijn YouTube kanaal.

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken op maat en vindt u de Snaidero keukens ook zo mooi? Maak dan een afspraak met Rudy Jacobse van Snaidero Concept Store. Hij helpt u om de perfecte Italiaanse design keuken samen te stellen.