De Italiaanse keukens zijn ontzettend populair en dat is niet voor niets. Met hun luxe uitstraling, strakke design en tijdloze ontwerp kunt u jarenlang genieten van uw moderne keuken. Een van de bekendste Italiaanse keukenmerken is Snaidero. Snaidero is een stijlvol en uniek keukenmerk, dat u in alle behoeften voorziet. Rudy is groot van Snaidero en kan u daarom ook alles vertellen over deze design keukens.

Moderne keukens van Italiaans design

Dat het Italiaanse keukenmerk Snaidero moderne keukens levert is een feit. Maar door het functionele ontwerp is een Snaidero keukens ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. De moderne keukens worden vaak in combinatie met een hoge kastenwand gekozen, waardoor vele inbouwapparatuur achter de wand opgeborgen kan worden. Daardoor behoudt een Snaidero keuken zijn luxe uitstraling. Ook de hoogwaardige Neff apparatuur draagt daar aan bij.

Bezoek de Snaidero Concept Store

In Arnemuiden vindt u de enige echte Snaidero Concept Store. De showroom staat vol met prachtige en unieke Snaidero keukens. Deze keukens zijn van alle gemakken voorzien en uiteraard kunt u de keuken geheel naar wens samenstellen. De luxe Neff apparatuur biedt u allerlei mogelijkheden, van stoomoven tot koffiemachine: u hoeft niets tekort te komen met deze moderne Italiaanse keukens.

Snaidero keukens zijn de mooiste keukens ter wereld. Het merk heeft een grote collectie designkeukens ontworpen door bekende Italiaanse ontwerpers. Snaidero Concept Store is de enige winkel in Nederland die exclusief Snaidero keukens verkoopt.

Een greep uit onze moderne Italiaanse keukens

[metaslider id=”5747″]

Bent u benieuwd naar onze moderne Italiaanse keukens die we reeds mochten plaatsen bij onze klanten? Bekijk dan onze projecten. Hier vindt u een greep uit onze recent opgeleverde keukens.

Ook een Italiaanse design keuken?

Maak dan een afspraak in de showroom. Rudy helpt u graag om uw droomkeuken te realiseren. Omdat hij alleen Snaidero keukens en Neff apparatuur verkoopt, kan hij u alles vertellen over ieder apparaat en ieder model.

Maak een afspraak