Bent u op zoek naar een luxe keuken, maar wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? Snaidero Concept Store staat voor u klaar! Bij ons kunt u terecht voor luxe Snaidero keukens van Italiaans design. Met een Snaidero keuken bent u zeker van een prachtig ontwerp, oersterke kwaliteit en luxe inbouwapparatuur. De keuken maakt uw interieur helemaal af en zorgt er tegelijk voor dat u van alle gemakken voorzien bent. Bovendien kunnen onze keukens helemaal op maat aangepast worden naar uw wensen. Ziet u zo’n unieke keuken wel zitten? Bekijk voorbeelden van onze luxe keukens op deze pagina of kom langs in onze showroom in Arnemuiden.

Deze Snaidero keuken is gemonteerd in Roosendaal

Een luxe keuken

De designers achter onze luxe Italiaanse keukens zijn onder andere Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. De keukens worden in Italië ontworpen en geproduceerd. Vervolgens gaan ze naar meer dan 2000 verkooppunten over de hele wereld. Onze Snaidero Concept Store is de enige in Nederland die uitsluitend Snaidero keukens verkoopt. In onze showroom kunt u voorbeelden van onze prachtige luxe keukens bezichtigen.

Met een Snaidero keuken bent u verzekerd van een uniek design. Het motto van de ontwerpers is ‘Cucine per la Vita’, dat betekent een keuken voor het leven. Deze oersterke keukens gaan een leven lang mee. Ook kunnen ze volledig aangepast worden naar uw wensen. De kleuren, materialen, indeling en apparatuur zijn allemaal naar wens te wijzigen. Met uw persoonlijke ontwerp voegt u een echte eyecatcher toe aan uw interieur. Dat is pas echte luxe!

Voorbeelden van luxe keukens

Bekijk hier op uw gemak eens een aantal voorbeelden van onze luxe keukens. Bent u daarna wel erg enthousiast geworden? Dan bent u altijd welkom in onze showroom om de keukens in het echt te kunnen bewonderen.

Snaidero keuken Vision
Dit nieuwere model keuken is volledig uitgerust met Gaggenau apparatuur. In Matte micalak gespoten deuren en een corian werkblad. Het design van deze keuken is met recht uniek te noemen.

 

De Snaidero Vision keuken

Snaidero keuken S20

Deze keuken bevat een design keukeneiland met inbouwapparatuur van Neff. Eventueel uit te breiden met hoge kasten. Deze keuken is echt eens wat anders.

Falmet Materia eilandafzuigkap Snaidero keuken S20

Snaidero keuken Ola 20
Deze exclusieve eilandkeuken heeft een uniek design. Niemand zal uw keuken snel vergeten als u voor de Ola 20 gaat! Geleverd met hoogwaardige Neff apparaten.

Snaidero OLA 20

Kijk hier voor een overzicht van al onze showroom aanbiedingen.

Maak een afspraak

Al deze prachtige voorbeelden van onze luxe keukens zijn natuurlijk een lust voor het oog. U kunt al onze showroom modellen bewonderen in onze showroom. Maar wij begrijpen dat sommige klanten op zoek zijn naar een op maat ontworpen keuken. Na het opdoen van inspiratie in de showroom gaan wij samen uw droomkeuken ontwerpen aan de hand van uw maten. Daarbij is alles mogelijk. Bredere of juist hogere kasten, een aanrechtblad van speciaal materiaal of specifieke luxe apparatuur, niets is te gek voor ons. Als het design af is krijgt u een mooi 3D-ontwerp mee naar huis. Later komen wij bij u langs om de definitieve maten op te meten. Als de keuken af is plaatsen wij die binnen één of twee dagen in uw woning. Dan begint het genieten voor u!

Bent u enthousiast geworden? Maak gerust een afspraak in onze showroom. Wij vertellen u graag alles over onze bijzondere keukens. Samen ontwerpen wij uw droomkeuken! Liever nog wat vragen stellen? Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.