Bent u op zoek naar een luxe maar gezellige keuken met eiland en tafel? Dan bent u bij de Snaidero Concept Store aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten keukens waarin u gezellig aan het eiland kunt koken terwijl uw gezinsleden of gasten alvast aan de aangrenzende tafel zitten. Zo hoeft u niets te missen van de gesprekken en kunt u het eten gemakkelijk serveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder of maak direct een afspraak in onze showroom.

Italiaanse design keukens

Bij ons kunt u terecht voor de mooiste Snaidero keukens. Deze Italiaanse design keukens zullen het middelpunt van uw huis vormen. U kunt genieten van strakke en organische vormen, sprekende kleuren en innovatieve oplossingen. De tijdloze keukens gaan jarenlang mee. Ze worden dan ook al 70 jaar gemaakt in Italië. Snaidero keukens worden ontworpen door beroemde ontwerpers. Er is veel keuze als u voor een Snaidero keuken gaat. Misschien is een keuken met eiland en tafel iets voor u?

Gaat u voor een keuken met eiland en tafel?

Een prachtige Snaidero keuken met eiland en tafel vormt een mooi middelpunt in uw interieur. Dankzij het eiland en de tafel heeft u direct een mooie totaaloplossing. Terwijl u aan het koken bent kunnen uw gezinsleden of gasten alvast plaatsnemen aan de tafel. Vanaf het kookeiland kunt u gezellig praten en het eten gemakkelijk serveren. U heeft alles bij de hand en hoeft ondertussen niets te missen van de gesprekken die gevoerd worden. Klinkt dat niet als een droom? Lees meer over ons assortiment keukens met eiland en tafel.

De Snaidero keuken van project 1117

Ruim assortiment

In de Snaidero Concept Store vindt u allerlei soorten keukens met eiland en tafel. Neem bijvoorbeeld de Snaidero S100 keuken. De strakke, moderne keuken heeft een prachtig kookeiland met aangrenzende tafel. De hoogglans lak geeft het echte wauw-effect. Is de Snaidero Vision keuken meer wat voor u? Deze keuken heeft een uniek design en Gaggenau apparatuur. De deuren zijn gespoten in een matte micalak en het werkblad is van prachtig Corian. Of wat dacht u van de Snaidero Ola 20 keuken? Het bijzondere ontwerp zorgt voor een luxe uitstraling. Bekijk op uw gemak eens ons volledige assortiment.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom staat Rudy (ook wel Rudy Snaidero genoemd) vol enthousiasme te wachten om u te helpen. Hij is dé expert op het gebied van Italiaanse design keukens en hij kan u alles vertellen over onze Snaidero keukens. U kunt rekenen op uitgebreid advies over de juiste keukenindeling voor uw situatie. Samen met Rudy kunt u alle showroommodellen bekijken en uw droomkeuken samenstellen. Maak gerust een afspraak in onze showroom zodat u voldoende tijd heeft om rond te kijken en vragen te stellen. We hopen u snel te mogen verwelkomen. Heeft u van tevoren wat vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.