Een prachtige luxe keuken, wie wil dat nu niet? Een luxe keuken maakt uw huis helemaal af! Een keuken van dit niveau betekent dat u zeker kunt zijn van een mooi design en oersterke kwaliteit. De keuken is van alle gemakken voorzien en is daardoor ideaal in gebruik. Ook kunnen al uw wensen meegenomen worden, niks is te gek. Een luxe keuken wordt voor u op maat aangepast. Op die manier kunnen wij u verzekeren van 100% tevredenheid! Maar waarom zou u kiezen voor een luxe Snaidero keuken? En wat kost een luxe keuken eigenlijk? Wij vertellen u er alles over!

De Snaidero Vision keuken

Snaidero Vision in Grigio Cemento

Waarom kiezen voor een luxe Snaidero keuken?

Snaidero produceert design keukens van Italiaanse ontwerpers. De designers achter deze luxe keukens zijn onder andere Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. Dat is niet niks, deze designers ontwierpen ook verschillende luxe auto’s voor bijvoorbeeld Alfa Romeo. In Italië worden de design keukens geproduceerd. Over de hele wereld zijn er meer dan 2000 verkooppunten. Onze Snaidero Concept Store in Arnemuiden (Zeeland) is de enige in Nederland die uitsluitend Snaidero keukens verkoopt. Wij zijn daarom gespecialiseerd in dit mooie merk!

Met een Snaidero keuken kunt u dus verzekerd zijn van een uniek en luxe design. Daarnaast zijn ze ook van oersterk en degelijk materiaal. Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, dat wil zeggen dat de keukens een leven lang mee zullen gaan! Ook kunnen ze volledig aangepast worden op uw wensen. De kleuren, materialen, verhoudingen en apparatuur van de keuken kunnen allemaal voor u persoonlijk samengesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende luxe koffiemachine of onze mooie uitschuifbare houten snijplank. Onze luxe keukens zullen absoluut een meerwaarde aan uw interieur geven. Wat een luxe keuken kost is volledig afhankelijk van uw situatie. Wij vertellen u hoe het werkt!

Gaggenau G18 keuken in Arnemuiden

Deze Gaggenau keuken staat opgesteld in de Snaidero keukenshowroom

Wat kost een luxe keuken?

Een bezoek aan onze showroom is een feestje op zich! U kunt uitgebreid inspiratie opdoen tussen alle showroom keukens. Daarna gaan we aan de hand van uw maten samen aan de slag om uw luxe keuken te ontwerpen. Hierbij is alles mogelijk! Wilt u misschien bredere kasten, een keramisch of glazen aanrechtblad, specifieke apparaten? Wij ontwerpen voor u een unieke maatwerk keuken. Als u helemaal tevreden bent krijgt u meteen een 3D-tekening van uw droomkeuken mee. Later komen wij bij u thuis langs om de definitieve maten op te meten. Als de keuken geproduceerd en geleverd is komen wij deze bij u thuis installeren. Vaak staat uw luxe keuken al binnen één of hooguit twee dagen.

De reacties van onze klanten liegen er niet om. Zo vertelden Aad en Joke: “Kort geleden is bij ons in Burgh Haamstede de S1 keuken geplaatst (project 858). De keuken uit de showroom is na veel ontwerpen samen met Rudy wat aangepast en in een T opgesteld. Wij zijn zeer blij met deze keuken, de pantrykast en de apparaten. Over het enthousiasme en de professie van Rudy en de professionele plaatsing door Niclas zijn we zeer tevreden. En echt ingewijd door Rudy en Maria, zijn vrouw, door voor ons te koken. Deze zeer aparte keukenzaak kunnen wij zeer aanbevelen.”

U begrijpt dat er veel komt kijken bij uw op maat ontworpen luxe Snaidero keuken. Wat een luxe keuken kost is daarom niet simpel te beantwoorden. Wij heten u graag welkom in onze showroom! Aan de hand van uw persoonlijke wensen ontwerpen wij een unieke keuken voor u met bijbehorende waarde. U bent daardoor zeker van een prachtig design van zeer hoge kwaliteit. Dat is nog eens waar voor uw geld! Bent u enthousiast geworden en zou u ook graag zo’n droomkeuken laten ontwerpen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen een afspraak met u inplannen in onze showroom!

S100 keuken van Snaidero bij klant in Noordwijk