Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Design, luxe en innovatieve apparaten komen samen in een topsegment keuken van Snaidero. In de Snaidero Concept Store vindt u uitsluitend Snaidero keukens uit het absolute topsegment in de keukenwereld. Luxe apparatuur, organische vormen en strakke designs zijn kenmerkend voor dit high end keukenmerk. Is een Snaidero keuken iets voor u? We heten u van harte welkom in onze showroom in Arnemuiden.

Topsegment keuken bij Snaidero Concept Store

In de Snaidero Concept Store vindt u diverse luxe keukens. Dit Italiaanse keukenmerk heeft een grote collectie designkeukens van ontwerpers als Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. Een uitgebreide collectie Snaidero keukens vindt u bij Snaidero Concept Store: de enige keukenzaak in Nederland met exclusief Snaidero keukens. Hier staan diverse modellen opgesteld, zoals de bekende Snaidero OLA, maar ook het meest recente ontwerp de Vision.

Wat onderscheidt een high end keuken

Een high end keuken onderscheidt zich op het gebied van afwerking, materialen en apparatuur. In de Snaidero Concept Store maken we uitsluitend gebruik van de meest luxe apparatuur van het merk Neff en Gaggenau. Luxe keukenmerken onderscheiden zich door een sterke reputatie inzake duurzaamheid en kwaliteit. Zo ben je zeker van een luxe keuken die een leven lang meegaat. Het motto van Snaidero is dan ook niet voor niets ‘Cucine per la Vita’, dat betekent dat de keukens een levenlang meegaan.

Voorbeelden van topsegment keukens

Topsegment keuken Snaidero S11

Snaidero S11 showroomkeuken met besteklade en NEFF inductie kookplaat

Snaidero Ola keuken

Zijaanzicht van het nieuwste Snaidero model: Vision

Snaidero Ola 20

Snaidero S100 vooraanzicht

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de Snaidero showroom. Benieuwd hoe recente klanten hun Snaidero keuken helemaal eigen hebben gemaakt? Bekijk dan alle projecten. Doe inspiratie op en laat u verrassen door alle mogelijkheden van dit topsegment keukenmerk.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd of een Snaidero keuken bij u past? Plan dan een bezoek aan de Snaidero Concept Store showroom. We raden u aan om een afspraak te maken voordat u langskomt, zo kunnen we uitgebreid de tijd voor u nemen en uitvoerig adviseren.