Snaidero Concept Store is gevestigd in het Zeeuwse Arnemuiden. Door lokale naamsbekendheid hebben we al honderden Snaidero keukens mogen plaatsen door heel Zeeland. Klanten van Vlissingen tot Goes en van Sint-Annaland tot thuishaven Arnemuiden gingen u voor.

Zij kozen bijvoorbeeld voor een roestvrijstalen eilandkeuken (project 788), een mat zwarte keuken (project 756) of een hoogglans-wit design met LED verlichting onder de ladekasten (project 729). De allermooiste Italiaanse keukens, voor iedereen.

[metaslider id=”3892″]

Ook een klant in Vrouwenpolder koos voor een roestvrijstalen keuken. Waarom?

“Zo’n roestvrijstalen deur is gewoon heel goed bestand tegen stoom wat vrijkomt bij gebruik van een stoomoven.” – Rudy

Bij deze klant kwam Rudy langs om te koken. De ideale gelegenheid om de werking van de kookplaat en de stoomoven uit te leggen!

Bij een klant in Sint-Annaland op Tholen plaatsten we hoge kasten en een vouwdeurkast, waarachter de vaatwasser te vinden is. Ook tijdens de oplevering van deze Italiaanse keuken werd weer lekker gekookt en gedemonstreerd hoe de apparatuur werkt.


Zoals u ziet is alles mogelijk en kunnen we maatwerk leveren. Wat is uw stijl? Of bent u er nog niet over uit? Maak gerust een afspraak om langs te komen in dé Snaidero showroom van Nederland.