Snaidero staat bekend om zijn luxe Italiaanse design keukens. Met zijn innovatieve keuken ontwerpen speelt Snaidero in op de relatie tussen mens en omgeving. Het nieuwste model van het Italiaanse keukenmerk is wederom een verbluffend ontwerp, ontworpen door Pininfarina design. Ontdek hier alles over de Snaidero Vision.

Snaidero Vision

Symmetrie en geometrie

Snaidero Vision is het ultieme schoolvoorbeeld van perfecte symmetrie en geometrie. De keuken oogt strak, met oppervlakken die naadloos in elkaar overvloeien. Alle onderdelen van deze keuken bevatten een bepaalde geometrie, er is met ieder detail rekening gehouden. Het design weerspiegelt de hedendaagse trend van moderne woonruimtes die vloeiend op elkaar inspelen. Het ontwerp staat voor persoonlijke ergonomie en pure emotie, door het gebruik van oppervlakken en materialen die direct het gevoel geven van puurheid en zuiverheid.

Kenmerken van de Snaidero Vision

De kenmerkende hoge kastenwand van de Vision keuken is voorzien van een schuine rand van 30° met daarin een zwarte aluminium handgreep met karteldetail. De uitgesproken geometrie van de kastdeur is de basis voor verdere symmetrieën in deze keuken. Ook in de afzuigkap en in het kookeiland komt de diagonale vorm steeds terug. Ongeacht de samenstelling, het unieke en sprekende keukenontwerp is gemakkelijk te herkennen. Zowel in een lineaire keuken als een eiland opstelling en alles daar tussenin.

Snaidero Vision hoge kastenwand

Het onderstel van de Snaidero Vision is verkrijgbaar in walnotenhout en essenhout. Naast de geavanceerde technologie die in de constructie is gebruikt, beschikt de poot van het eiland over een geïntegreerde LED-strip. De verlichting, samen met de elegante vorm van de ondersteuning geeft het kookeiland een buitengewone visuele aantrekkingskracht.

Snaidero Vision kookeiland met LED

De perfecte balans en harmonie

Doordat de materialen, vormen en alle losse componenten van deze keuken naadloos op elkaar aansluiten ontstaat de perfecte balans en harmonie. De terugkerende diagonale vlakken, de kwaliteit van de materialen en de perfecte afwerkingen brengen de verschillende elementen samen tot een geheel.

Pininfarina Design

De Snaidero Vision is ontworpen door niemand minder dan ontwerpstudio Pininfarina. Pininfarina is een bekend ontwerpbureau uit Turijn, Italië met internationale reputatie. Ze zijn wereldwijd hét symbool van Italiaanse stijl. Al hun activiteiten worden gekenmerkt door elegantie, puurheid en innovatie. Waar zij voornamelijk bekendheid hebben gegenereerd door hun dienstverlening aan bekende automerken zoals Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Lancia en Fiat ontwerpt Pininfarina sinds jaren ook veel meer dan alleen auto’s. Van privéjets tot exclusieve auto’s en van drinkautomaten tot de Snaidero Vision keukenontwerp!

Laat u inspireren door Italiaanse perfectie

Snaidero Vision - Bianco Artico - Ladeblok

Snaidero Vision - Bianco Artico - Stopcontaact

Snaidero Vision - Bianco Artico

Snaidero Vision - Grigio Cemento - kookeiland

Snaidero Vision - Nero - Afzuigkap

Snaidero Vision - Grigio Cemento

Snaidero Vision - Nero

Is deze keuken iets voor u?

Dit keukenmodel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Laat u bij de Snaidero Concept Store uitgebreid adviseren over alle kenmerken van dit nieuwe model keuken, of andere modellen van Snaidero. In de Snaidero Concept Store vindt u de mooiste Italiaanse design keukens, waaronder de Snaidero Vision. Maak een afspraak in de showroom en samen gaan we op zoek naar uw Italiaanse droomkeuken.