Italiaanse design keuken voorzien van veel luxe inbouwapparaten. Een echte must-see keuken. Het eiland is compleet met heel veel lades. Van: € 49.300,00, voor: € 28.500,00.

Deze Italiaanse design keuken is voorzien van veel luxe inbouwapparaten. Een echte must-see keuken. Het eiland is compleet met veel grote lades en een koelkast. De deuren zijn in een speciale matte aluminium afwerking gemaakt (deze deuren zijn met de hand geverfd). De hoge kasten hebben deuren in een “hufterproof” hoogglans vedergrijs.

[metaslider id=”5160″]

Deze Italiaanse keuken wordt geleverd met de volgende extra’s:

De keuken heeft veel luxe inbouwapparaten zoals een ingebouwde wijnkoeler en een dubbele koel-/vriescombinatie (zo krijg je als het ware een “Amerikaanse” koelkast, deze zit achter de hoge kastenwand). De inductiekookplaat op het eiland is voorzien van een ingebouwde afzuigkap. De damp wordt dus naar beneden toe afgevoerd zodat het leeg en strak is boven het eiland. De vaatwasser is heel praktisch op hoogte ingebouwd. Uiteraard heeft de keuken ook een combistoomoven. Tenslotte is er ook nog een koffiemachine ingebouwd compleet met servieswarmer.

Van: € 49.300,00
Voor: € 28.500,00