Op zoek naar een prachtige Snaidero keuken in de omgeving van Rotterdam? Wij nodigen u uit in de Snaidero Concept Store: de mooiste Snaidero-showroom in Nederland.

De Snaidero Concept Store bevindt zich in Arnemuiden nabij Middelburg. Vanuit Rotterdam centrum ben je in een uur en twintig minuten in de exclusieve Snaidero-showroom van Nederland. Met de intercity doe je er zo’n anderhalf uur over. De Snaidero Concept Store ligt direct naast het station van Arnemuiden.

Vind jouw Italiaanse droomkeuken

Snaidero is een Italiaans keukenmerk. Al zeventig jaar ontwerpt en maakt dit bedrijf schitterende Italiaanse designkeukens. De Snaidero Concept Store is sinds jaar en dag specialist in Snaidero keukens. In onze showroom verkopen we uitsluitend keukens van dit Italiaanse merk. Door onze jarenlange samenwerking met Snaidero weten we alles over deze keukens en kunnen we ze voor een aantrekkelijke prijs leveren en installeren.

Natuurlijk kunt u alvast kijken op onze pagina met Snaidero keukens. Hier ziet u een overzicht van onze huidige showroomkeukens, inclusief prijzen voor levering en plaatsing. Toch maken we veel maatwerk. Op de pagina ‘Projecten‘ ziet u een overzicht van veel recente projecten. Mat witte keukens of juist hoogglans zwart? Ronde vormen of strakke lijnen? We zijn van alle markten thuis en leveren uw Italiaanse droomkeuken.

Snaidero design keukens in de omgeving Rotterdam

Snaidero Concept Store reist stad en land af om de Italiaanse designs te plaatsen. Zo ook rondom Rotterdam. Zie hieronder enkele keukens die we in de omgeving van Rotterdam hebben mogen plaatsen.

Project 807 – Italiaanse design keuken in Dordrecht

In Dordrecht heeft Snaidero Concept Store een design keuken in de kleur ‘grafiet’ geleverd. Deze moderne keuken is greeploos en is voorzien van innovatieve technieken zoals een servieswarmer en een combi stoomoven.

Project 768 – Roestvrijstalen Snaidero keuken in Delft

Tijdens een flinke verbouwing is er plaats gemaakt voor een strakke, roestvrijstalen keuken. Een Snaidero variant met vouwdeurkast en, onder andere, een combi stoomoven. Bekijk hieronder hoe deze design keuken eruit ziet, of bekijk hier hoe het project eraan toe ging.

[metaslider id=”3849″]

Project 730 – Bianco Artico design keuken in Maasland

Voor deze klant hebben we voor de derde keer een Snaidero keuken mogen leveren. Een hoogglans witte uitvoering met alle gemakken van dien. Bekijk het hele project hier.

[metaslider id=”3854″]

Inspiratie opgedaan, of juist behoefte aan advies? Maak een afspraak om de showroom te bezoeken.