Het ontwerp OLA 20 is wellicht hét icoon van Snaidero. Het is een absolute blikvanger dat gekenmerkt wordt door zijn ronde en strakke vormen. De bijpassende voet onder het kookeiland vormt het gezicht van de OLA 20. De keuken is in vele verschillende kleuren, materialen en opstellingen verkrijgbaar. Daardoor kunt u dit model volledig aanpassen aan uw eigen wensen.

De OLA 20 is de vernieuwde versie van een reeds 20 jaar oude ontwerp. Het model OLA is in een nieuw jasje gestoken om het een meer eigentijdse en elegante uitstraling te geven. Het resultaat is een keuken met een zeer aantrekkelijk ontwerp, die in alle technologische oplossingen voorziet. De OLA 20 mag dan geïnspireerd zijn op een klassieker, maar het ontwerp voldoet absoluut aan alle hedendaagse verwachtingen. Kortom: een historische klassieker.

Snaidero OLA 20 showroomkeuken

Volledig aangepast aan uw wensen

De OLA 20 kan volledig aangepast worden aan uw wensen. De keuken kan in verschillende kleuren geleverd worden, waaronder populaire kleuren zoals Grigio Cemento, Nero of Oro Brunito. Dit is met verschillende werkbladen te combineren, zoals keramiek, roestvrij staal, graniet en uiteraard het populaire Corian. Dit ontwerp kent verschillende bijpassende oplossingen zoals een handige lade verdeler, servieswarmer en diverse kastelementen om uw keukenapparatuur mooi uit het zicht te houden.

Snaidero OLA 20

De ronde vormen zijn zonder twijfel het meest belangrijke detail van de OLA 20, die zorgen voor de kenmerkende Snaidero look. De zachte vormen zijn belangrijk voor dit keukenontwerp. Alle eindstukken, van de kasten, onderkasten en bovenkasten, zijn gebogen en verfraaien dit keuken model van Snaidero. Een andere onmiskenbare touch van Pininfarina is de voetsteun van het tafelblad, aansluitend aan het kookeiland. Dit element is verkrijgbaar in meerlagig hout of in de innovatieve koolstofafwerking.

[metaslider id=”7117″]

Over Snaidero

Snaidero is een Italiaans keukenmerk met een uitgebreide collectie aan exclusieve design keukens. Een Snaidero keuken staat voor een duurzaam en tijdloos ontwerp, zodat uw keuken zelfs jaren na plaatsing er nog steeds actueel en nieuw uit ziet. Niet voor niets is het motto van Snaidero Cucine per la Vita, keukens voor het leven. Dit sluit nauw aan bij de ontwerpen van dit merk. De Snaidero Concept Store levert uitsluitend Snaidero keukens, in combinatie met luxe Neff apparatuur. Bent u op zoek naar een Snaidero keuken? Dan moet u bij de Snaidero Concept Store zijn. We zijn de absolute expert op het gebied van dit prachtige keukenmerk.

Ontwerp by Paolo Pininfarina

Paolo Pininfarina is een wereldbekende ontwerper, voornamelijk bekend van auto’s zoals Ferrari, Rolls Royce, Fiat en Alfa Romeo. Naast auto’s houdt zijn bedrijf zich ook bezig met het ontwerpen van interieur, waaronder ook diverse Snaidero ontwerpen. Het ontwerp Ola kenmerkt het ontstaan van de samenwerking tussen Snaidero en Pininfarina, en is wellicht het meest bekende ontwerp. De OLA is al menig keer gerestyled. Het eerste ontwerp stamt uit 1996, in 2010 heeft Pininfarina een restyling gemaakt van het model Ola en dit werd de Snaidero OLA 20. Zijn meest recente ontwerp voor Snaidero is de Snaidero Vision. Binnenkort is ook dit model te bewonderen in de Snaidero Concept Store.

Snaidero OLA 20 bij de Snaidero Concept Store

In de afgelopen jaren hebben we al heel wat OLA 20 keukens mogen monteren. Doordat de keuken volledig aan uw wensen aangepast kan worden, past een Snaidero OLA 20 altijd. Wilt u meer weten over dit Snaidero ontwerp, of een van de andere Italiaanse design keukens? Maak een afspraak in de Snaidero Concept Store. We helpen u graag bij het vinden en samenstellen van uw droomkeuken.