Dé Snaidero showroom van België is te vinden in Arnemuiden in Zeeland (Nederland). Op minder dan vijftig autominuten van hartje Gent of het centrum van Antwerpen.

De Snaidero Concept Store bevindt zich dichtbij de grens van België en Nederland. Hierdoor is het aantrekkelijk voor Belgen om onze showroom te bezoeken. Niet voor niets leveren en installeren we veel Italiaanse design keukens in België. Vanaf de grens van Nederland en België is het ongeveer dertig minuten rijden naar Arnemuiden.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanuit Antwerpen Centraal is er een directe verbinding met Roosendaal (circa 15 minuten reistijd). In Roosendaal stapt u over op de trein richting Vlissingen. Deze trein stopt in Arnemuiden. De Snaidero Concept Store ligt direct naast het station van Arnemuiden.

Snaidero is al meer dan zeventig jaar één van de meest geliefde keukenmerken. Snaidero staat bekend om Italiaans design en heeft al veel prijzen gewonnen. De Snaidero Concept Store is specialist in Snaidero keukens. In onze showroom verkopen we uitsluitend keukens van dit Italiaanse merk. Door onze jarenlange samenwerking met Snaidero weten we alles over deze keukens en kunnen we ze voor een aantrekkelijke prijs leveren en installeren in België. Daarnaast hoeft u niet speciaal naar Italië toe om een Snaidero-showroom te bezoeken. De Snaidero Concept Store in Arnemuiden is gespecialiseerd in Snaidero en heeft veel modellen scherp geprijsd. Kijk maar eens op de pagina met een overzicht van alle Snaidero keukens.

Natuurlijk kunt u alvast kijken op onze pagina met Snaidero keukens. Hier ziet u een overzicht van onze huidige showroomkeukens, inclusief prijzen voor levering en plaatsing. Toch maken we veel maatwerk. Op de pagina ‘Projecten‘ ziet u een overzicht van recente projecten in België. Eiken fronten of juist spierwitte kasten? Organische vormen of rechte lijnen? Een keukeneiland of een hoekkeuken? Wij zorgen ervoor dat u uw Italiaanse droomkeuken krijgt. Hieronder alvast wat inspiratie…

 

Meer foto’s zien? Bezoek de pagina met alle recente Snaidero-projecten.