Op zoek naar een prachtige Snaidero keuken in de omgeving van Amsterdam? Wij nodigen u uit in de Snaidero Concept Store: de mooiste Snaidero-showroom in Nederland.

De Snaidero Concept Store bevindt zich in Arnemuiden nabij Middelburg. Dat ligt natuurlijk niet direct in de omgeving van Amsterdam, maar de reistijd is echt goed te doen. Wist u dat er een directe treinverbinding is – zonder overstappen – van Amsterdam naar Arnemuiden? U neemt dan de intercity van Amsterdam naar Vlissingen. Na een reis van twee uur komt u aan in het prachtige Arnemuiden, met de auto duurt dit slechts 1 uur en 45 minuten. De Snaidero Concept Store ligt direct naast het station van Arnemuiden.

Italiaanse design keukens

Snaidero is een Italiaans keukenmerk. Al zeventig jaar ontwerpt en maakt dit bedrijf schitterende Italiaanse designkeukens. De Snaidero Concept Store is sinds jaar en dag specialist in Snaidero keukens. In onze showroom verkopen we uitsluitend keukens van dit Italiaanse merk. Door onze jarenlange samenwerking met Snaidero weten we alles over deze keukens en kunnen we ze voor een aantrekkelijke prijs leveren en installeren.

Natuurlijk kunt u alvast kijken op onze pagina met Snaidero keukens. Hier ziet u een overzicht van onze huidige showroomkeukens, inclusief prijzen voor levering en plaatsing. Toch maken we veel maatwerk. Op de pagina ‘Projecten‘ ziet u een overzicht van veel recente projecten. Mat witte keukens of juist hoogglans zwart? Ronde vormen of strakke lijnen? We zijn van alle markten thuis en leveren uw Italiaanse droomkeuken.

Snaidero’s in de hoofdstad

Snaidero Concept Store reist stad en land af om de Italiaanse designs te plaatsen. Zo ook in de hoofdstad van ons kikkerlandje: Amsterdam. Zie hieronder enkele keukens die we in de hoofdstad hebben mogen plaatsen.

Project 813 – Snaidero designkeuken in Amsterdam

Een klant uit Amsterdam heeft een prachtige Snaidero keuken bij ons gekocht en deze is ondertussen gemonteerd. Bekijk hier het hele project.

[metaslider id=”4892″]

Project 746 – Witte Snaidero designkeuken in Amsterdam

Daarnaast mochten we een witte Italiaanse designkeuken leveren aan een klant in Amsterdam. De hoge kastenwand met vouwdeurkast maakt het helemaal af. Hier ziet u het proces van ontwerp tot realisatie.

[metaslider id=”3825″]

Project 765 – Strakke Snaidero keuken in Amsterdam

In Amsterdam hebben we de onderstaande keuken geleverd en gemonteerd. De keuken heeft een prachtige grafietgrijze kleur. Zo’n kleur past heel goed in zo’n klassieke omgeving met een visgraat houten vloer. Bekijk hier hoe het project verliep.

[metaslider id=”3818″]

Project 726 – Prachtige Italiaanse Snaidero keuken in de hoofdstad

In Amsterdam hebben we een S13 keuken gemonteerd in satijnglas. Deze Italiaanse design keuken is uitgevoerd in de kleur grafietgrijs. Alles over dit project leest u op deze pagina.

[metaslider id=”3831″]

Meer foto’s zien? Bezoek de pagina met alle recente Snaidero-projecten.