Een aantal jaar geleden hebben we een Snaidero keuken geleverd aan een klant in Oudelande. Deze klant is onlangs verhuisd naar Wemeldinge waar we ook een mooie keuken mochten plaatsen.

Een paar jaar terug heb ik een Snaidero keuken geleverd aan een klant in Oudelande. Een hele mooie roestvrijstalen keuken in een eilandopstelling.

Deze keuken was toen geplaatst door de monteurs Jan en Joop, hier onder zien jullie de video die ik toen van de keuken had gemaakt.

De klant is onlangs verhuisd naar Wemeldinge (ook in Zeeland). Ze hebben er een heel mooi huis gekocht; alleen de keuken was niet echt van deze tijd. Zodoende heeft de klant recentelijk opnieuw een keuken bij me gekocht. Inmiddels is deze keuken door Jan en Joop geplaatst.

Snaidero keuken in Wemeldinge

De nieuwe keuken lijkt heel erg op de vorige keuken die de klant bij me heeft gekocht. Toch zijn er wat dingen veranderd. Bij de vorige keuken had de klant een wit composiet blad, het nieuwe blad is wit Corian. Corian voelt fijner (warmer) aan en is ook niet zo gevoelig voor breuk (bij overhangende bladen moet je heel erg oppassen voor breuk bij graniet en composiet). Een ander voordeel van Corian is dat je het blad extreem lang kunt maken. Het blad bij project 882 is daarom ook 325cm lang. Je kunt er in deze situatie dus ook met meer mensen aan zitten.

Vervolgens heeft de klant de kleur aangepast. Ze wilden weer eens wat anders als roestvrijstaal qua deuren. Voor de hoge kasten hebben ze wit hoogglans gekozen. Het eiland is in loodgrijs metallic hoogglans gespoten.

Tenslotte zijn ook de apparaten anders. Bij de vorige keuken had de klant bijvoorbeeld een hoge druk stoomoven. Voor de nieuwe keuken is overgestapt naar de Neff FullSteam oven.

Ook qua afzuigkap is voor een aander systeem gekozen. In plaats van de plafondafzuigkap heeft klant nu de zwarte Twister afzuigkap op bipolaire ionisatie.

Met bipolaire ionisatie blaas je geen warme lucht naar buiten maar wordt gezuiverde lucht terug je huis in geblazen. Daarom is dit beter voor de energierekening, het comfort en het milieu.

Bijzonderheden van dit project: 

Merk: Snaidero.
Aanrecht: Corian
Kookplaat: Neff T66TS61N0 dubbele FLEX inductiekookplaat
Afzuigkap: Afzuigkap Twister Zwart
Koelkast: Neff KI1816F30 koelkast
Stoomoven: Neff B48FT68N0 Fullsteam oven
Extra oven: Neff B57CR22N0 oven
Vaatwasser: Neff S41N69N6EU vaatwasser
Kraan: Mengkraan met uittrekbare sproeikop

 

Bekijk hieronder de foto’s van deze Italiaanse design keuken in Wemeldinge: 

Snaidero keuken in WemeldingeSnaidero keuken in WemeldingeSnaidero keuken in WemeldingeSnaidero keuken in Wemeldinge