Enkele jaren terug hebben we een keuken geplaatst in Goes (project 626). De broer van deze klant heeft in Arnemuiden een nieuwe woning gebouwd en ook voor hem hebben we een keuken mogen leveren.

Het is een prachtige roestvrijstalen keuken geworden. Hier onder de video van deze Italiaanse design keuken.

Deze roestvrijstalen keuken is geplaatst in Arnemuiden

Achter het roestvrijstalen keuken eiland heeft de klant een wand met witte hoge kasten gepland met daarin de vouwdeurkast. In de vouwdeurkast is onder andere de verhoogd ingebouwde vaatwasser weggewerkt.

De wand met hoge kasten is 3636mm lang, dus 6 hoge kasten van 60cm per stuk en aan weerszijden nog een strookje van 18mm. Dat strookje zorgt ervoor dat de grijze zijkanten van de hoge kasten onzichtbaar is. De hoge kasten zijn immers in een “vals wandje” geplaatst.

Als je zo`n omtimmering doet voor de hoge kasten heb je natuurlijk geen last meer van stof boven de hoge kasten. Let er echter wel op dat de omtimmering geventileerd moet worden in verband met de warmte van de koelkast. Bij deze klant is dat opgelost door een ventilatierooster te monteren op de kopse kant van de wand links (uit het zicht).

Deze roestvrijstalen keuken heeft een Corian werkblad.

De afzuigkap is bij deze roestvrijstalen keuken in het plafond weggewerkt. Lekker strak en super functioneel (deze afzuigkap werkt echt heel goed).

Om ook verlichting op het eiland de krijgen hebben we een verlaagd plafond gemaakt met daarin dimbare LED inbouwspots.

Niet alleen in het plafond is gewerkt met LED. Ook binnenin de vouwdeurkast is LED verlichting gebruikt. Deze gaat vanzelf aan als je de deur open doet. Ook onder het blad en bij de spiegelplinten is LED gemonteerd. Voor `s avonds wel gezellig natuurlijk.

Deze roestvrijstalen keuken is voorzien van een tafeldeel op het eiland.

 


Bijzonderheden van dit project:
Merk: Snaidero.
Aanrecht: Corian
Kookplaat: Neff inductiekookplaat 80cm breed T68TS61N0
Afzuigkap: Afzuigkap in het plafond
Koelkast: Neff K4400X7 koel-/ vriescombinatie (2x!)
Combistoomoven: Neff Fullsteam oven
Koffiemachine: Neff C17KS71N0 koffiemachine
Vaatwasser: Neff S416T80S1E vaatwasser
Servieswarmer: Neff N17HH10N0 servieswarmer
Kraan: Mengkraan met uittrekbare sproeikop