Deze prachtige Italiaanse design keuken hebben we mogen plaatsen in Sas van Gent (Zeeland). Een strakke Snaidero keuken in de kleur Nero Extra.

De kleur Nero Extra is een mat zwarte micalak van Snaidero. Micalak heeft een exclusieve metallic afwerking. Hier zijn trouwens verschillende kleuren voor leverbaar. Informeer gerust naar de andere kleuren in onze keukenshowroom.

Het werkblad van het kookeiland is geplaatst in wit Corian, waarvan een gedeelte in roestvrijstaal. Het voordeel van roestvrijstaal is dat je er hete pannen op weg kunt zetten. Ook is de spoelbak strak/naadloos ingelast in het roestvrijstalen werkblad.

Op het eiland van deze Snaidero keuken is een brede Neff inductiekookplaat gemonteerd.  De afzuigkap bevindt zich in het plafond.

Deze Italiaanse design keuken is gelakt in Nero Extra micalak van Snaidero.

Het eiland staat bij dit keuken project als het ware haaks op de hoge kastenwand. Het zitgedeelte staat hierdoor voor de openslaande deuren. Als je kookt of spoelt aan het eiland kijk je zodoende ook de tuin in.

Het Snaidero keuken eiland staat voor het raam.

De keuken die we hebben geplaatst heeft een hoge kastenwand. In deze wand met hoge kasten zijn de Neff inbouwapparaten weggewerkt. Boven de hoge kasten is de wand dichtgezet zodat je de hoge kasten niet meer af hoeft te stoffen.

De hoge kasten van deze Snaidero keuken zijn aan de bovenkant dichtgezet.

Om de koel-/vriescombinatie te kunnen openen is een titaniumkleurige greeplijst gebruikt (je hebt dan geen echte greep nodig). Naast de luxe Neff FullSteam oven heeft de klant ook een servieswarmer en combimagnetron ingebouwd in de kolomkasten.

 

De klant heeft de kleur van de greeplijst (titanium) terug laten komen in de kleur van de plinten. Dit ziet er ons inziens beter uit als zwarte plinten. Ook is titanium veel minder kwetsbaar als zwarte lak.

 

Bijzonderheden van dit project:
Merk: Snaidero.
Aanrecht: Corian
Kookplaat: Neff T68TS61N0 inductie kookplaat
Afzuigkap: Plafondafzuigkap RJ.
Koelkast: Neff K4400X7FF koel-/ vriescombinatie
Combistoomoven: Neff Fullsteam oven met WiFi
Oven + magnetron: Neff C17MS22N0
Vaatwasser: Neff S525P80D0E vaatwasser
Zeeppomp: Solide zeeppomp.