Een collega van een klant uit Westkapelle heeft een nieuwe woning gebouwd in `s Heerenhoek. Eveneens een keuken in Zeeland dus. In deze nieuwe woning hebben we een mooie Italiaanse design keuken mogen leveren.

Italiaanse design keuken Zeeland

Net als bij de collega in Westkapelle hebben we ook bij deze klant een hoge druk stoomoven ingebouwd achter de vouwdeurkast. Qua design past dit apparaat niet naast de (strakke) apparaten in het zicht, daarom is de stoomoven als het ware “verstopt” achter de vouwdeuren.

Het voordeel van de hoge druk stoomoven ten opzichte van de normale stoomoven is dat je dingen extreem snel kunt bereiden. Draadjesvlees bijvoorbeeld, is in 45 minuten klaar. Het enige nadeel is dat de hoge druk stoomoven geen prijspakker is. Ook kunnen we dit apparaat helaas niet meer nieuw leveren.

Naast de hogedruk stoomoven heeft de klant uiteraard ook de Neff FullSteam oven. Deze oven is te gebruiken als normale oven maar ook als stoomoven.

Snaidero keuken Zeeland

De afzuigkap is bij deze keuken in Zeeland in het plafond weggewerkt. Deze afzuigkap werkt extreem goed en is ook nog eens heel geruisloos. De bediening van deze afzuigkap is uiteraard met een afstandsbediening zodat je geen keukentrapje nodig hebt om de afzuigkap aan te zetten.

De plafondafzuigkap is bij deze klant aangesloten op een gat naar buiten. Voor situaties waarbij dit niet mogelijk is kun je deze afzuigkap ook recirculerend monteren. Er komt dan een koolstoffilter of zelfs plasmafilter bij. De gefilterde lucht wordt dan terug de ruimte in geblazen.

Soms kan een aannemer de plafondafzuigkap strak in het plafond inbouwen. Meestal is er echter een verlaagd plafond nodig. Zo ook bij deze keuken in Zeeland. Omdat je met een verlaagd plafond ook makkelijk verlichting kunt aanbrengen is dit een heel voor de hand liggende oplossing.

Keuken Zeeland in wit hoogglans lak


Bijzonderheden van dit project:
Merk: Snaidero.
Aanrecht: Corian
Kookplaat: Neff inductiekookplaat 90cm breed T59TS61N0
Afzuigkap: Afzuigkap in het plafond
Koelkast: Neff K4400X7 koel-/ vriescombinatie
Combistoomoven: Neff Fullsteam oven
Koffiemachine: Neff C17KS71N0 koffiemachine
Vaatwasser: Neff S416T80S1E vaatwasser
Servieswarmer: Neff N17HH10N0 servieswarmer
Kraan: Mengkraan met uittrekbare sproeikop