Neff wijnklimaatkast: onmisbaar voor wijnliefhebbers

Als u een ware liefhebber bent van goede wijn, dan begrijpt u het belang van de juiste bewaaromstandigheden voor uw favoriete flessen. Neff wijnkoelers zijn ontworpen met de passie voor wijn in gedachten, en ze bieden de ideale oplossing om uw wijncollectie op de juiste temperatuur te bewaren en te presenteren.

Neff wijnklimaatkast

Bij de Snaidero Concept Store stellen we uw keuken met zorg samen. Daar hoort vanzelfsprekend ook hoogwaardige keukenapparatuur bij en daarom kiezen we uitsluitend voor de beste merken, waaronder Neff en Gaggenau. Zo ook de Neff wijnklimaatkast. Deze handige toevoeging maakt het mogelijk om uw wijn op de juiste temperatuur te bewaren, wat essentieel is om de smaak van uw wijncollectie te behouden. Neff biedt twee modellen: een 30 cm brede en een 60 cm brede variant. Deze wijnklimaatkasten passen qua formaat goed bij de onderbouwkasten, waardoor uw keuken zowel functioneel als visueel aantrekkelijk wordt ingericht.

Eén of twee temperatuurzones

Neff wijnkoelers zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurregelingssystemen die speciaal zijn ontworpen om aan de eisen van wijnliefhebbers te voldoen. U kunt de temperatuur nauwkeurig instellen en aanpassen aan de specifieke behoeften van uw verschillende wijnen, of het nu gaat om rode, witte, mousserende of roséwijnen. Zo blijven uw wijnen in perfecte conditie en kunt u ze op hun best proeven.

We bieden twee verschillende modellen wijnkoelers aan: de Neff KU9202HF0 en de Neff KU9213HG0. De KU9202HF0 is een wijnkoeler van 30 cm breed met één instelbare temperatuurzone. Deze wijnkoeler heeft ruimte voor maximaal 21 flessen van 75 CL en kan de temperatuur regelen binnen het bereik van 5 – 20 °C.

In tegenstelling tot de KU9202HF0, beschikt de KU9213HG0 over twee instelbare temperatuurzones, waardoor het ideaal is voor het bewaren van verschillende soorten wijn. Met een breedte van 60 cm biedt deze wijnklimaatkast plaats aan maar liefst 44 wijnflessen van 75 CL.

Uw droomkeuken samenstellen

Heeft u vragen, bent u op zoek naar een nieuwe keuken met Neff inbouwapparatuur, of wilt u graag een afspraak maken in de showroom? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jouwkeuken.nl, bel ons op 0118 604 736 of laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.