Denkt u eraan om een Snaidero keuken aan te schaffen? Of heeft u al een Snaidero keuken? Wij adviseren hierbij vaak Neff keukenapparatuur. Ook als het gaat om vaatwassers is Neff een van de meest geavanceerde topmerken. In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over onze luxe Neff vaatwassers.

Neff volledig geïntegreerde vaatwasser

De volledige geïntegreerde Neff vaatwasser is standaard 60 cm breed, er is echter ook een smalle 45cm versie voor mensen die een wat kleinere keuken hebben.

De Neff vaatwassers hebben het bedieningspaneel aan de binnenzijde van de deur. Dit zorgt voor een strakke uitstraling van uw keuken. De luxere modellen hebben automatische opening (voor greeploze keukens) en/of een Flexscharnier (dan hoeft de plint niet verzaagd te worden. Ook hebben de luxe Neff vaatwassers het Zeolith droogsysteem ingebouwd.

Snaidero keuken met Neff keukenapparatuur

Bezoek onze showroom en maak kennis met onze luxe Italiaanse keukens. Wij leveren onze luxe keukens bijna altijd met Neff keukenapparatuur. Het is niet voor niets dat wij fan zijn van deze geavanceerde top apparatuur! In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van deze luxe vaatwassers. U kunt ze bovendien met eigen ogen bekijken. Kiest u voor een Snaidero keuken met Neff vaatwasser? Dan is het inbouwen van de vaatwasser extra voordelig!

Heeft u nog wat vragen voor ons? Of wilt u graag langskomen in onze showroom? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag snel verder!