Denkt u eraan om een Snaidero keuken aan te schaffen? Of heeft u al een Snaidero keuken? Wij adviseren hierbij altijd Neff keukenapparatuur. Ook als het gaat om vaatwassers is Neff een van de meest geavanceerde topmerken. In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een geïntegreerde vaatwasser? Of liever een volledig geïntegreerde vaatwasser? Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar! Wij vertellen u graag meer over onze luxe Neff vaatwassers.

Neff geïntegreerde vaatwasser

Deze Neff vaatwasser is 60 cm breed en bevat een zwart bedieningspaneel met geïntegreerd handvat. De vaatwasser beschikt over 8 verschillende programma’s. De temperatuur van de programma’s varieert van 50 tot 70 graden. De vaatwasser is erg stil en bevat bovendien 5 speciale functies die wij hier voor u opsommen:

  • Flex 2-korfsysteem: de flexibele korven en besteklade zorgen ervoor dat u de vaatwasser gemakkelijk kunt inladen.
  • Zeolith® droogsysteem: de vaatwasser droogt zeer energiezuinig. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor Glans droog.
  • Chef 70°: een professioneel vaatwasprogramma voor hardnekkig vuil, bijvoorbeeld in pannen.
  • Favoriet: gebruikt u altijd hetzelfde programma? Stel dit programma dan in onder de Favoriet knop. Met één druk op de knop zet u voortaan uw vaatwasser aan.
  • Home Connect: deze luxe vaatwasser kan gekoppeld worden aan uw thuisnetwerk, waardoor er oneindige opties mogelijk worden.

Neff volledig geïntegreerde vaatwasser

Onze volledige geïntegreerde Neff vaatwasser is ook 60 cm breed. Deze vaatwasser heeft echter het bedieningspaneel aan de binnenzijde van de deur. Dit zorgt voor een strakke uitstraling van uw keuken. Ook deze vaatwasser beschikt over verschillende bijzondere functies:

  • Flex 3-korfsysteem met Retrofit: u kunt kiezen uit verschillende opties aan lades. De lades en flexibele korven zijn gemakkelijk in gebruik door de EasyGlide wieltjes.
  • Gap Illumination: de vaatwasser bevat een lichtstrook die de status van de vaatwasser aangeeft. Als het licht brandt is de vaatwasser nog niet klaar met het programma.
  • OpenAssist: met een simpele druk op de greeploze deur opent de vaatwasser direct.
  • FlexScharnier: door deze strakke oplossing kan de vaatwasser altijd netjes geïnstalleerd worden. Ook bij een lage plint of inbouw op hoogte.
  • Zeolith® droogsysteem: Ook deze vaatwasser droogt zeer energiezuinig.

Snaidero keuken met Neff keukenapparatuur

Bezoek onze showroom en maak kennis met onze luxe Italiaanse keukens. Wij leveren onze luxe keukens bijna altijd met Neff keukenapparatuur. Het is niet voor niets dat wij fan zijn van deze geavanceerde top apparatuur! In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van deze luxe vaatwassers. U kunt ze bovendien met eigen ogen bekijken. Kiest u voor een Snaidero keuken met Neff vaatwasser? Dan is het inbouwen van de vaatwasser extra voordelig!

Heeft u nog wat vragen voor ons? Of wilt u graag langskomen in onze showroom? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag snel verder!