Neff Fullsteam oven

Bij Snaidero Concept Store leveren we onze luxe Italiaanse design keukens uitsluitend met de beste apparatuur. Daarom hebben we onder andere gekozen voor het merk Neff. Een Neff oven biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder Slide&Hide®, CircoTherm®, Pyrolyse en een full touch display. Bij Snaidero Concept Store bieden we diverse modellen Neff ovens, ontdek alle functies en mogelijkheden.

Neff Slide and Hide®: de ovendeur die verdwijnt

Slide&Hide® is een unieke functie die alleen wordt aangeboden door Neff. Zodra de oven wordt geopend draait de handgreep ergonomisch met de hand mee (Slide®) en verdwijnt vervolgens geheel onder de oven (Hide®). Dankzij deze unieke functie heeft u ongehinderde toegang tot de oven zonder dat de ovendeur de toegang belemmert. Hierdoor kunt u eenvoudig ingrediënten toevoegen of de bakplaat er in- of uithalen.

CircoTherm®

Het verschil in bak resultaat terwijl er meerdere bakplaten in de oven zijn geplaatst is met CircoTherm® voorgoed verleden tijd. CircoTherm® verdeelt de hete lucht gelijkmatig door de hele oven. Koekjes, aardappelen, groente of vlees worden gelijkmatig gaar en even smakelijk. Ieder niveau heeft een eigen luchtstroom, waardoor geuren en smaken zich niet vermengen. Het is dus geen probleem om verschillende producten op dezelfde temperatuur gelijktijdig te bereiden.

Bediening zonder knoppen

De nieuwste ovens van Neff worden bediend door middel van een FullTouchControl touchscreen, dus geen knoppen. Grafisch ziet dit er natuurlijk heel strak uit. Bovendien is het erg hygiënisch omdat er geen etensresten tussen de knoppen blijven zitten.

Over Neff inbouwapparatuur

Neff is een Duitse fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur. Het bedrijf heeft al 140 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke apparaten zoals keuken inbouwapparatuur. Bijvoorbeeld innovatieve ovens, kookplaten en afzuigkappen. Een aantrekkelijk design, betrouwbare werking en overtuigend comfort zijn daarbij belangrijke speerpunten. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën en keukenoplossingen waar gebruikers écht iets aan hebben.

Snaidero keuken met Neff keukenapparatuur

Bij Snaidero Concept Store worden onze Italiaanse keukens veelal gemonteerd met Neff apparatuur. We bieden diverse Neff ovens aan, waaronder Neff bakovens en Neff stoomovens. Een actueel aanbod van de diverse ovens die wij u kunnen leveren ziet u op deze pagina. Daarnaast bent u van harte welkom in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden om de diverse ovens te bekijken. We lichten graag voor u toe wat de functies, mogelijkheden en verschillen zijn tussen de diverse apparaten. Bovendien profiteert u bij aankoop van een Snaidero keuken van een leuke actieprijs op de inbouwapparatuur.

Heeft u vragen, bent u op zoek naar een nieuwe keuken met een Neff oven, of wilt u graag een afspraak maken in de showroom? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jouwkeuken.nl, bel ons op 0118 604 736 of laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.