Bij Snaidero Concept Store kiezen wij voor onze luxe Italiaanse design keukens altijd de beste apparatuur met de hoogste kwaliteit. Dit is waarom Neff in ons portfolio zit. Neff kookplaten bieden een groot aantal functionaliteiten en voordelen, zoals TwistPad®Flex, Flexzone, PowerTransfer en PowerMove. Snaidero Concept Store heeft diverse modellen Neff kookplaten. Veel plezier met koken begint met uw kookplaat. Bekijk de mogelijkheden.

Neff TwistPad®Flex

TwistPad®Flex is een unieke eigenschap van Neff, welke is doorgevoerd binnen alle apparaten van de nieuwe Neff lijn. De TwistPad®Flex knop biedt een intuïtieve, eenvoudige en snelle bediening met slecht één magnetische afneembare knop. U kunt deze bedieningsknop gebruiken door te draaien en te drukken. Zo kunt u dus ook de knop gemakkelijk verwijderen om bijvoorbeeld de kookplaat te reinigen of om te voorkomen dat kinderen de plaat kunnen inschakelen.

Koken op slimme inductie

Koken met een inductie kookplaat is veiliger, makkelijker, duurzamer maar bovenal ook sneller. De Flexzone inductie van onze Neff kookplaten biedt het ultieme flexibele gebruiksgemak. Zo zijn er twee additionele zones in het midden van de kookplaat die de Flexzone nog verder uitbreiden. Een grote braad- of grillpan kan vanaf nu dus ook horizontaal geplaatst worden. Nooit meer ruimte tekort voor andere pannen dus omdat de kookzones de grootte en vorm van de pan automatisch herkennen.

PowerTransfer & PowerMove

De PowerTransfer sluit perfect aan bij de Flexzones van de Neff kookplaten. De PowerFransfer onthoudt namelijk de temperatuurstanden voor u. Wanneer u uw pannen verplaatst naar een willekeurige plek op de kookplaat, verplaatsen de instellingen van de desbetreffende kookplaat automatisch mee omdat de kookplaat de afmeting van uw verplaatste pan onthoudt.

Dankzij de PowerMove functie kunt u uw pannen gemakkelijk heen en weer schuiven tussen niveaus met uiteenlopende temperaturen. Hoe verder de pan van u af staat, des te lager de temperatuurinstelling. Door de bovengenoemde functies te combineren maakt u optimaal gebruik van de flexibiliteit van uw kookplaat met behoud van uw verschillende instellingen.

Niet één, maar vier nieuwe kleuren!

Alle apparaten binnen de nieuwe Neff lijn zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Met Flex Design kiest u de kleur die past bij uw keuken. Tevens zijn de elementen verwisselbaar. Zowel de inductiekookplaten als de andere apparaten zijn verkrijgbaar in de kleuren Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver. Ontdek nu welke kleur het beste bij u past.

Snaidero keuken met Neff kookplaat

Bij Snaidero Concept Store worden onze Italiaanse design keukens veelal gemonteerd met Neff apparatuur. We bieden verschillende Neff kookplaten aan. Het actuele aanbod van de diverse kookplaten die wij u kunnen leveren ziet u op deze pagina. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden om de diverse kookplaten te bekijken. We demonstreren onze kookplaten graag voor u. Daarnaast profiteert u bij de aankoop van een Snaidero keuken van een leuke actieprijs op de inbouwapparatuur.

Heeft u vragen, bent u op zoek naar een nieuwe keuken met een Neff kookplaat, of wilt u graag een afspraak maken in de showroom? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jouwkeuken.nl, bel ons op 0118 604 736 of laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.