Een Neff koelkast mag niet ontbreken in uw Snaidero keuken. Neff is hét merk als het gaat om geavanceerde en luxe keukenapparatuur. Gaat u voor een luxe inbouw koel-/vriescombinatie? Een échte Amerikaanse koel-/vries combinatie? Of liever alleen een luxe koelkast? Alles is mogelijk bij Snaidero Concept Store. Wij vertellen u alles over de verschillende mogelijkheden!

Neff koelkasten

Onze Neff inbouw koel-/vries combinatie is van alle gemakken voorzien. Het koelgedeelte heeft 4 verschillende plateaus die in hoogte verstelbaar zijn. Het vriesvak bevat 3 transparante laden, waarvan 1 Big Box. Het vriesgedeelte beschikt over LowFrost technologie waardoor onder andere je producten sneller ontdooit kunnen worden. De draairichting van de deur is verwisselbaar. Deze koel-/vries combinatie is erg energiezuinig en bevat LED verlichting.

Onze integreerbare koelkast bevat veel handige functies. De FreshSafe technologie zorgt ervoor dat u groente en fruit veilig kunt bewaren en dat voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Met EasyAccess Shelf kunt u gemakkelijk de verschillende rekken naar u toe trekken. De andere plateaus zijn ook deelbaar en inschuifbaar. Op die manier kunt u de ideale indeling creëren. De temperatuur in de koelkast wordt elektronisch geregeld.

Neff Amerikaanse koel-/vries combinatie

De Neff Amerikaanse koel-/vries combinatie heeft twee deuren, gemaakt van Antifingerprint RVS deuren. De deuren blijven er dus altijd uitstekend uitzien! Deze koelkast bevat een ijs- en waterdispenser. Door deze verlichte dispenser heeft u altijd water, ijsblokjes of schaafijs ter beschikking. Ook deze koelkast bevat FreshSafe technologie voor het optimaal bewaren van groente en fruit. Door de NoFrost technologie ontstaat er nooit ijs in uw koelkast. Binnen de koelkast kunt u de indeling geheel aanpassen naar uw eigen wensen. Wat ons betreft is deze koelkast een pareltje!

Neff koelkast inbouw

Als de koelkast bij de keuken wordt betrokken, wat vaak het geval is, wordt er vaak gekozen voor een inbouw koelkast. Immers valt de koelkast niet op doordat het frontje gelijk is aan de rest van de keuken. De Neff koelkast inbouw is een koel- / vriescombinatie en biedt genoeg ruimte voor al uw koelverse producten. De koelkast heeft vier legplateaus, waarvan drie in hoogte verstelbaar.

Snaidero keuken met Neff keukenapparatuur

Een luxe Italiaanse keuken koopt u bij Snaidero Concept Store! Onze keukens worden vaak geleverd met Neff keukenapparatuur. In onze showroom kunt u uitgebreid al onze keukens en keukenapparatuur bekijken. Neem een kijkje bij de verschillende koelkasten om uw keuze te kunnen maken. Wij vertellen u alles wat u wil weten! Het inbouwen van een Neff koelkast is extra voordelig bij de aanschaf van een Snaidero keuken.

Bent u enthousiast geworden over onze luxe koelkasten? Kom gerust een kijkje nemen in onze mooie showroom! Liever nog wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen.