De apparaten van Neff passen naadloos in een Snaidero keuken. Niet voor niets kiezen we uitsluitend voor keukenapparatuur van dit luxe en betrouwbare merk. Neff biedt verschillende innovatieve snufjes, die je net een beetje extra dat gevoel van luxe geven. Bijvoorbeeld de Slide&Hide® ovendeur, De TwistPad® Fire of ovens met pyrolyse. We vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden van Neff keukenapparatuur.

‘s Werelds eerste inschuifbare ovendeur

Met Slide&Hide® introduceert Neff ‘s werelds eerste inschuifbare ovendeur. Niet langer zit de ovendeur, die meestal naar je toe openklapt, in de weg. U kunt makkelijker bij uw gerechten en verbrandt niet langer uw polsen aan de rand van de oven. Daarnaast is de Slide&Hide® ovendeur een ideale oplossing voor ruimtebesparing.

Met slechts één vinger alles onder controle

De TwistPad® Fire is de afneembare, rood verlichte bedieningsknop van onze inductiekookplaten. U kunt de kookzones er heel eenvoudig mee bedienen en hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Met slechts één knop en één vinger bedient en houdt u de hele kookplaat onder controle.

Andere unieke features van Neff

Behalve bovengenoemde features heeft Neff nog veel meer functies die het merk uniek maken. Bijvoorbeeld Pyrolyse, CircoTherm®, Seamless Combination® en Flex Cooling. Allemaal erop gericht om het gebruiksgemak te verhogen en zorgeloos te kunnen genieten van de keukenapparaten.

Snaidero keukens met luxe Neff keukenapparatuur

Keukens van de Snaidero Concept Store worden uitsluitend geleverd met luxe keukenapparatuur. Bijvoorbeeld van het merk Neff of Gaggenau. Een Snaidero keuken is pas echt af met Neff keukenapparatuur. We bieden een breed assortiment Neff apparatuur aan, zoals Neff ovens, Neff koffiemachines, Neff koelkasten, Neff kookplaten en meer.

Standaard twee jaar garantie op uw Neff keukenapparatuur

Wanneer u voor Neff kiest, kiest u altijd voor kwaliteit en comfort. Daarom krijgt u altijd twee jaar garantie op al onze Neff keukenapparatuur zodat u zorgeloos kunt genieten van uw apparaten. Koopt u vier of meer Neff apparaten tegelijk? Dan geniet u van vijf jaar garantie.

Neff is een Duitse fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur en dat zie je. Een aantrekkelijk design, ultiem gebruiksgemak en een altijd betrouwbare werking staan bij Neff hoog in het vaandel en dat sluit goed aan bij de visie van de Snaidero Concept Store.

Meer weten? Bezoek de Snaidero Concept Store showroom

We vertellen u graag alles wat u wilt weten over Neff keukenapparatuur en onze Snaidero keukens. Maak een afspraak met Rudy in de Snaidero showroom en ontdek alle mogelijkheden van een luxe Italiaanse design keuken met Neff keukenapparatuur.