Tegenwoordig is het aanbod van inbouw ovens zo groot dat het lastig is dé perfect aansluitende keuze te maken. Wij bieden u daarom een keuzehulp aan zodat het wat persoonlijker wordt.
Ook introduceren we u onze populaire inbouw ovens.

Over Neff inbouwapparatuur

Neff is een Duitse fabrikant van hoogwaardige inbouwapparatuur en heeft al meer dan 140 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan de innovatieve inbouw ovens maar ook aan kookplaten en afzuigkappen. Het design, de betrouwbare werking en gemak zijn daarbij de voornaamste kernpunten.

Neff’s keuzehulp bij uw inbouw oven

Het is belangrijk dat uw persoonlijke wensen zijn verwerkt in uw keuze voor een inbouw oven. Daarom biedt Neff een keuzehulp aan. In de keuzehulp zijn de volgende voorkeuren van belang:

  • Gaat uw keuze naar een inbouw oven van 60 cm breed en 60 cm hoog of liever 60 cm breed en 45 cm hoog?
  • Gaat uw keuze naar een basis inbouw bakoven, een bakoven met stoomfunctie of een bakoven met magnetron functie?
  • Gaat uw keuze naar een inbouw oven reiniging met easy clean, eso clean of pyrolyse?
  • Gaat uw keuze naar een slim apparaat met home connect, automatische kookprogramma’s, snel voorverwarmen of de pizzastand?

Deze keuzes zijn van invloed op uw soort inbouw oven, de opties zorgen uiteindelijk voor uw persoonlijke touch!

Neff Fullsteam inbouw ovens

De Neff FullSteam inbouw oven is een combinatie van een bakoven en stoomoven. Stomen is dé gezonde manier om je maaltijden te bereiden. Er zijn 38 automatische programma’s die het koken met FullSteam gemakkelijk en gezond maken. Snaidero concept store biedt twee soorten aan: de Neff Slide and Hide® en de Circotherm®.

Extra optie: Neff Slide and Hide®

Slide&Hide is een unieke functie die alleen wordt aangeboden door Neff. Zodra de inbouw oven wordt geopend draait de handgreep ergonomisch met de hand mee en verdwijnt vervolgens geheel onder de oven.

Extra optie: Circotherm®

De CircoTherm functie verdeelt de hete lucht gelijkmatig door de hele inbouw oven. Ieder niveau heeft een eigen luchtstroom, waardoor geuren en smaken zich niet vermengen. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om verschillende producten op dezelfde temperatuur gelijktijdig te bereiden.

Onze service

Persoonlijk en laagdrempelig, dat zijn twee kernwoorden waar Snaidero concept store voor staat. Wij bieden namelijk ‘exclusiviteit’ aan en daarom passen wij dit belangrijke kenmerk op individuele wijze toe, want iedereen is anders!

Nieuwsgierig geworden?

Hopelijk hebben we uw interesse gewekt met de informatie voor uw perfecte inbouw oven. Als dit het geval is kunt u een afspraak maken in de showroom zodat u uw persoonlijke keuze in real life kunt bekijken! Bij vragen of ontbrekende informatie kunt u contact met ons opnemen via info@jouwkeuken.nl, bel ons op 0118 604 736 of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!