Neff heeft al sinds jaar en dag het CircoTherm® systeem in de ovens zitten. Dit CircoTherm® systeem is een bewezen concept waarbij door een ingenieus hetelucht systeem van alle kanten in de Neff bakoven hetelucht over de verschillende gerechten geblazen wordt. In de Neff oven zijn speciaal gerangschikte luchtopeningen gemaakt. Het voordeel hiervan is dat er geen overdracht is van aroma`s en dat er geen verlies van warmte is als de oven deur wordt geopend.

Op de animatie hierboven kunt u zien hoe het CircoTherm systeem werkt. Op de speciale Neff ovenpagina vindt u trouwens ons assortiment Neff ovens terug met uiteraard de bijbehorende specificaties en prijzen. Hieronder staat nog een video over CircoTherm, helaas in het Duits (nog geen Nederlandse versie beschikbaar op dit moment).

Klik hier voor de Neff ovens

Wij hebben trouwens alleen Neff ovens in ons assortiment die ook voorzien zijn van een hetelucht functie. Dit houdt dus in dat elke Neff oven die u bij ons koopt voorzien is van CircoTherm® techniek. Alleen bij de Neff combinatie ovens met magnetron en stoomoven ontbreekt het CircoTherm® systeem. De andere unieke technieken zoals VarioClou®, Slide®, Hide® en EasyClean® zijn daarnaast ook afhankelijk van het type Neff oven. In de showroom kunnen we u uiteraard van alles laten zien en uitleggen.

Relevante links:
Kerntemperaturen pagina.
Foto`s bezoek aan de Neff fabriek te Bretten (Duitsland).
Garantie card voor Neff inbouw apparatuur.