De Neff B48FT78H0 is een zogenaamde “FullSteam” oven met WiFi. Zo kunt u vanaf uw telefoon de oven bedienen. Deze oven heeft ook ruwe EcoClean zijkanten.

Deze FullSteam oven is volledig oven én volledig stoomoven. Het is echt een fantastisch apparaat. We hebben een aantal video`s over de FullSteam oven geplaatst op ons videokanaal.

Informatie over de Neff B48FT78H0 FullSteam oven met Wifi
Deze oven heeft een Hide&Slide deur (de greep gaat ergonomisch met uw hand mee en de ovendeur verdwijnt onder de oven). Daarnaast is er een kerntemperatuurvoeler geïntegreerd met wel 3 sensoren zodat een heel precies resultaat bereikt kan worden. De oven beschikt over een Sous vide functie (bereiding van vacuüm verpakte gerechten op lage bereidingstempratuur waardoor smaak, aroma en textuur behouden blijft).

De bediening gaat met een FullTouchControl touchscreen, dus geen knoppen. Dit is grafisch gezien natuurlijk heel mooi, daarnaast ook heel schoon. Tenslotte is er een bak- en braad assistent inbegrepen met automatische programma`s.

Actieprijs €1.595,-
Deze Fullsteam oven van Neff kopen voor deze lage actieprijs? Stuur een mailtje naar Rudy van de Snaidero Concept Store of bel ons op 0118 604 736.

Bekijk hieronder de Neff FullSteam oven met WiFi:

Bekijk hieronder foto’s van dit apparaat:

Interesse in dit apparaat?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.