Uw Snaidero keuken wordt helemaal afgemaakt door een Neff afzuigkap. De Neff afzuigkappen hebben een luxe uitstraling en geavanceerde werking. De afzuigkappen staan prachtig in uw keuken en hebben daarnaast een optimale werking. Wij leveren onze Snaidero keukens niet voor niets bijna altijd met Neff keukenapparatuur! Lees snel verder om alles te weten te komen over deze top afzuigkappen.

Neff afzuigkappen

Wij begrijpen als geen ander dat de afzuigkap een belangrijk onderdeel is in uw keuken. U wil natuurlijk dat hij perfect werkt om comfortabel te kunnen koken. Daarnaast is een mooi design belangrijk zodat de afzuigkap bij uw keuken past. Wij kunnen u hierbij helpen!

Onze Neff afzuigkap heeft een diagonaal design van 90 cm breed. De luxe kleuren maken uw keuken helemaal af. In de intensiefste stand heeft deze mooie afzuigkap 730 m3 p/u vermogen. Door de EASY-wandbevestiging is de montage van deze afzuigkap heel gemakkelijk. Om het helemaal af te maken bevat de afzuigkap AmbientLight. De ruimte rondom de afzuigkap wordt daarbij verlicht. U kunt hierbij kiezen uit 31 verschillende kleuren LED verlichting.

Snaidero keuken met Neff keukenapparatuur

Bent u op zoek naar een luxe Italiaanse keuken met hoogwaardige Neff keukenapparatuur? Dan bent u bij Snaidero Concept Store aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse keukens. Wij leveren deze keukens bijna altijd met top Neff keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan ovens, koffiemachines, koelkasten, kookplaten, vaatwassers en natuurlijk afzuigkappen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide showroom. Daar kunnen wij u alles vertellen over onze Neff afzuigkappen. U kunt ze bovendien met eigen ogen bewonderen. Kiest u vervolgens voor een Snaidero keuken? Dan is het inbouwen van Neff keukenapparatuur extra voordelig!

Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op als u een vraag heeft. Wij staan voor u klaar en helpen u graag snel verder!