De Snaidero Concept Store is een keukenshowroom in Arnemuiden in Zeeland. Hier kunt u de mooiste luxe showroomkeukens bewonderen van het Italiaanse merk Snaidero. De nieuwste modellen van de Italiaanse ontwerper Paolo Pininfarina vind je allemaal terug bij de Snaidero Concept Store. Rudy is dé Snaidero specialist en kan u alles vertellen over slimme indelingen en de luxe keukenapparatuur.

Luxe keuken op maat gemaakt

In de showroom vindt u diverse keukenopstellingen van het merk Snaidero. Dit Italiaanse keukenmerk heeft een grote collectie designkeukens van ontwerpers als Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, dat betekent dat de keukens een levenlang meegaan. Hier kunt u alvast een voorproefje zien van alle keukens uit de showroom. Natuurlijk wordt de luxe keuken volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past in uw woning. Uiteraard zijn er ook allerlei aanpassingen mogelijk zoals het type werkblad, de kleur en type apparaten.

 

Luxe showroomkeukens

Nieuwe keuken met kookeiland

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feestje. Bij Snaidero vindt u diverse keuken modellen zoals de Vision, Ola 20, G18 en diverse andere opstellingen. De showroomkeukens zijn voorzien van de meest luxe keukenapparatuur van Neff of Gaggenau. Daarnaast heeft u de keuzemogelijkheid voor bijvoorbeeld een keuken met kookeiland, een hoekopstelling of een rechte opstelling. Maar de keuken is natuurlijk volledig naar wens aan te passen en samen te stellen.

Maak een afspraak in de showroom

De Snaidero Concept Store staat vol met luxe showroomkeukens. Onze keukens staan voor kwaliteit en design en worden gemaakt van buitengewone materialen en voorzien van een mooie afwerking. Bent u benieuwd naar onze keukens? Maak dan een afspraak in de showroom.

Heeft u andere vragen of wilt u meer weten over het luxe keukenmerk Snaidero? Neem dan vrijblijvend contact met Rudy op. Hij is de échte Snaidero expert en helpt u graag bij al uw vragen.