Een luxe keuken biedt u de mogelijkheid om gezellig met vrienden of familie te genieten. Van heerlijke hapjes met een gloed glas wijn of juist een uitgebreid diner. Hoe dan ook, een keuken moet voelen als thuis, een plek waar u gezellig kunt samenkomen met uw naasten. Snaidero is hét merk wanneer u op zoek bent naar een exclusieve keuken. 

Behalve dat het een plek is van gezelligheid, moet een de keuken natuurlijk ook functioneel zijn. U besteedt er namelijk dagelijks best wel wat tijd om uw eten voor te bereiden. Het is daarom belangrijk dat een keuken voldoet aan uw wensen. Welke kleuren houdt u van? Welke apparatuur gebruikt u graag? Al uw wensen zijn bespreekbaar en we zullen daarin ons best doen om deze te realiseren in uw nieuwe keuken.

Wat definieert een luxe keuken?

Luxe is geen objectief begrip, luxe is voor iedereen anders en maakt het daarom subjectief. De definitie van luxe luidt: weelde, overdaad. Wat prettig is, maar niet nodig. Voor de een is luxe een royale keuken terwijl een ander meer waarde hecht aan chique apparatuur die veel gemakken en comfort bieden. Echter mag een Snaidero keuken met recht een luxe keuken genoemd worden. Enerzijds door de uitstraling van deze prachtige keukens anderzijds door de het uitmuntende vakmanschap van onze monteurs die de keuken vakkundig voor u monteren. In onze showroom staan diverse opstellingen waar u uw hart op kunt halen. Uiteraard is een Snaidero keuken geheel naar wens samen te stellen zodat deze voldoet aan uw wensen.

Luxe keukens met kookeiland

Snaidero is een luxe Italiaans keukenmerk dat al sinds 1946 prachtige design keukens ontwerpt. Snaidero loopt altijd een stap voor op de laatste keukentrends. De hoge kastenwanden in combinatie met een kookeiland zijn kenmerkend voor dit keukenmerk. Het kookeiland geeft de keuken een luxe uitstraling, soms aaneensluitend met een eetgedeelte. Achter de hoge kastenwanden zitten de meest innovatieve oplossingen verscholen, zoals luxe inbouwapparatuur van het merk Neff.

In de Snaidero Concept Store vindt u diverse keukenopstellingen waar u voldoende inspiratie kunt opdoen. Uiteraard wordt een keuken geheel voor u op maat en naar wens ingericht. Rudy helpt u graag bij het vinden van uw droomkeuken. Benieuwd naar de slimme kastindelingen en luxe keukenapparatuur? In verschillende YouTube video’s showt Rudy diverse showroomkeukens. Laat u inspireren!

De nieuwste showroomkeuken in de Snaidero Concept Store

Exclusief bij de Snaidero Concept Store

In de Snaidero Concept Store in Arnemuiden vindt u uitsluitend keukens van het merk Snaidero. Het is dan ook de grootste keukenzaak die uitsluitend Snaidero keukens verkoopt. De nieuwste modellen ziet u allemaal in de showroom. Rudy is een echte Snaidero specialist en kan u alles vertellen over slimme indelingen en de luxe keukenapparatuur.

Bent u benieuwd naar een luxe keuken van Snaidero? Bekijk alle showroom modellen alvast op onze website en maak een afspraak in de showroom.