Het Italiaanse keukenmerk Snaidero is een van de luxere keukenmerken. Snaidero heeft een uitgebreide en exclusieve collectie Italiaanse design keukens, ontworpen door bekende ontwerpers als Paolo Pininfarina, Roberto Lucci en Paolo Orlandini. In de showroom van Snaidero Concept Store vindt u diverse Snaidero keuken modellen zoals de Vision, Ola 20, S1, S100 en nog vele anderen.

Exclusieve keukens met unieke eigenschappen

Snaidero keukens zijn luxe, exclusieve keukens met unieke eigenschappen. Het Italiaanse bedrijf is koploper op het gebied van keukentrends en in de showroom van Snaidero Concept Store vindt u de nieuwste modellen. Klassiekers zoals de OLA 20 mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Het reeds 20 jaar oude ontwerp is in een nieuw jasje gestoken en is uiteraard te zien in de showroom. Al sinds 1946 worden er diverse ontwerpen van dit luxe keukenmerk gemaakt, welke te bewonderen zijn in de Snaidero Concept Store.

Snaidero Vision

Het nieuwste model keuken van Snaidero is de Vision. Snaidero Vision is het ultieme schoolvoorbeeld van perfecte symmetrie en geometrie. De keuken oogt strak, met oppervlakken die naadloos in elkaar overvloeien. Alle onderdelen van deze keuken bevatten een bepaalde geometrie, er is met ieder detail rekening gehouden.

Zijaanzicht van het nieuwste Snaidero model: Vision

Snaidero OLA 20

De OLA 20 is hét icoon van Snaidero. Dit ontwerp bestaat reeds 20 jaar en is al een aantal keer in een nieuw jasje gestoken. Dit model is een absolute blikvanger en is in vele verschillende kleuren, materialen en opstellingen verkrijgbaar. Daardoor kunt u dit model volledig naar eigen wens aanpassen.

Snaidero OLA 20

Luxe keukens in diverse opstellingen

Snaidero staat bekend om zijn strakke keukens en het tijdloze design. De hoge kastenwand in combinatie met een kookeiland zijn kenmerkende eigenschappen voor het Italiaanse keukenmerk Snaidero. Juist deze combinatie geeft de keuken een exclusieve look en feel. Daarentegen is een Snaidero keuken volledig naar wens en op maat samen te stellen. Bij Snaidero Concept Store creëren we uw droomkeuken in combinatie met Neff-apparatuur. De keukenapparatuur van Neff is uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit, en voorziet u in al uw gemakken.

Luxe keukenmerk Snaidero

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en overweegt u het luxe keukenmerk Snaidero? Dan raden we u aan om eens langs te komen in de Snaidero Concept Store. U vindt hier bijna alle exclusieve keukenmodellen van het merk Snaidero. Rudy adviseert u graag over de uiteenlopende mogelijkheden.