Wie houdt er nu niet van Italiaanse design keukens? Mat wit tot hoogglans, organische vormen en slimme oplossingen. Wij zetten de mooiste Italiaanse designkeukens voor jou op een rij. Doe inspiratie op voor thuis! 

Misschien wel het mooiste Italiaanse keukenmerk: Snaidero. Snaidero keukens worden al meer dan zeventig jaar gemaakt in Italië. De bekendste modellen zijn getekend door beroemde ontwerpers, zoals Paolo Pininfarina. Hij creëerde niet alleen schitterende auto’s voor Alfa Romeo, maar bedacht ook de Ola 20-keuken. Al de keukens uit deze top 10 zijn geplaatst door de Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

[metaslider id=”5269″]

Wat zijn de mooiste Italiaanse keuken merken?

Heeft u uw hart verloren aan Italiaans design? Dat begrijpen wij als geen ander. Italiaanse keukens staan garant voor luxe en design die het middelpunt vormen van uw huis. Door hun strakke vormen bent u verzekerd van een tijdloze keuken die jarenlang mee gaat.

Valcucine

Een van deze Italiaanse keukenmerken is Valcucine. Bij Valcucine staat de mens en hun welzijn in het middelpunt. De keukens van Valcucine zijn tijdloos en innovatief en hebben mens en milieu als uitgangspunt. Het merk draagt graag bij aan het plezier van het alledaagse leven door middel van hun keukens.

Arclinea

Een ander Italiaans keukenmerk is Arclinea. Arclinea combineert een strakke designkeuken met innovatie. De keukens zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de alledaagse behoeften.

Snaidero

Toch gaat er niets boven een originele Italiaanse design keuken van het merk Snaidero. In combinatie met luxe Neff-apparatuur realiseert u uw droomkeuken. Rudy Jacobse is met recht de absolute expert als het gaat om een Snaidero keuken. Laat u vooral inspireren door reeds geplaatste keukens en kom langs in de showroom!

[metaslider id=”5276″]

Wilt u ook een Italiaanse design keuken?

Voor uw nieuwe Italiaanse design keuken hoeft u niet af te reizen naar het mooie Italië, u vindt ze gewoon in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden. Snaidero Concept Store is de enige keukenzaak in Nederland die 100% gespecialiseerd is in Italiaanse design keukens van het merk Snaidero.

In de showroom vindt u verschillende Snaidero keukens in diverse opstellingen. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op onze Snaidero keukens pagina, hier vindt u een overzicht van een aantal van onze keukens die ook in de showroom staan.

Uiteraard kunt u uw Italiaanse design keuken geheel naar wens samenstellen. Werkt u liever op een Corian werkblad dan op een keramisch werkblad? En welke apparaten wenst u in uw nieuwe keuken? Samen met Rudy stelt u uw droomkeuken samen. Rudy denkt optimaal mee met zijn klanten en komt dan ook regelmatig bij klanten thuis om de nieuwe keuken te demonstreren. Video’s hiervan kunt u bekijken op zijn YouTube kanaal.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en vindt u de Snaidero keukens ook zo mooi? Maak dan een afspraak met Rudy Jacobse van Snaidero Concept Store. Hij helpt u om de perfecte Italiaanse design keuken samen te stellen.