Wie houdt er nu niet van Italiaanse design keukens? Mat wit tot hoogglans, organische vormen en slimme oplossingen. Dit zijn de mooiste Italiaanse design keukens.

Misschien wel het mooiste Italiaanse keukenmerk: Snaidero. Snaidero keukens worden al meer dan zeventig jaar gemaakt in Italië. De bekendste modellen zijn getekend door beroemde ontwerpers, zoals Paolo Pininfarina. Hij creëerde niet alleen schitterende auto’s voor Alfa Romeo, maar bedacht ook de Ola 20-keuken.

We zetten de mooiste Italiaanse designkeukens voor jou op een rij. Doe inspiratie op voor thuis! Al deze keukens zijn geplaatst door de Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

Wilt u ook een Italiaanse design keuken?

Voor uw nieuwe Italiaanse design keuken hoeft u niet af te reizen naar het mooie Italië, u vindt ze gewoon in de Snaidero Concept Store in Arnemuiden. Snaidero Concept Store is de enige keukenzaak in Nederland die 100% gespecialiseerd is in Italiaanse design keukens van het merk Snaidero.

In de showroom vindt u verschillende Snaidero keukens in diverse opstellingen. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op onze Snaidero keukens pagina, hier vindt u een overzicht van een aantal van onze keukens die ook in de showroom staan.

Uiteraard kunt u uw Italiaanse design keuken geheel naar wens samenstellen. Werkt u liever op een Corian werkblad dan op een keramisch werkblad? En welke apparaten wenst u in uw nieuwe keuken? Samen met Rudy stelt u uw droomkeuken samen. Rudy denkt optimaal mee met zijn klanten en komt dan ook regelmatig bij klanten thuis om de nieuwe keuken te demonstreren. Video’s hiervan kunt u bekijken op zijn YouTube kanaal.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en vindt u de Snaidero keukens ook zo mooi? Maak dan een afspraak met Rudy Jacobse van Snaidero Concept Store. Hij helpt jou om de perfecte Italiaanse design keuken samen te stellen.