Nieuw in de showroom van Snaidero Concept Store: een prachtige Snaidero keuken met Gaggenau apparatuur. Gaggenau biedt alle apparatuur die u nodig heeft in de keuken. Van luxe kookplaat met een geïntegreerd efficiënt afzuigsysteem tot ruime koelkast met vriesvak. De Gaggenau keuken is vanaf nu te zien in de Snaidero Concept Store showroom.

Over het merk Gaggenau

Het merk Gaggenau vindt zijn oorsprong in het jaar 1683, waar het ooit begon met een smelterij in Rotenfels en een hamer- en spijkersmederij in Gaggenau. De ijzerwerken groeiden decennialang in omvang en de basis voor de Duitse techniek werd gelegd. Gaggenau speelde destijds al een vooruitstrevende rol met een reeks innovatieve producten, waaronder kolen- en gasovens. In 1956 werden de eerste inbouwapparatuur op de markt gebracht en daarmee werden de deuren naar de revolutionaire inbouwkeuken geopend.

Net een beetje meer

Gaggenau-apparatuur vindt zijn basis in de professionele keuken. Het merk onderscheidt zich dan ook van andere merken, zoals Miele, Siemens en Bosch, door producten te ontwikkelen van professionele kwaliteit met een uiterst strak design. Daarbij gaan kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid hand in hand. Het uitgangspunt van ieder Gaggenau-apparaat is om professionele apparatuur naar de keuken in huis te halen.

Gaggenau kookplaten

Dat Gaggenau inspiratie opdoet in de professionele keuken, is terug te zien in de Gaggenau kookplaat. Zowel de 400- als de 200-serie houdt vast aan buitengewone materialen en is samengesteld voor het ultieme gebruiksgemak. Beide modellen bieden een modulaire Vario-optie, waarmee u uw eigen kookplaat kunt samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor teppanyaki, flexinductie- of gaskookplaten, een inductie- of gaswok, of een elektrische grill.

Gaggenau ovens

Gaggenau biedt een breed scala aan ovens, bakovens, combi-stoomovens en combi-magnetrons. Enkele voordelen van een Gaggenau-oven zijn bijvoorbeeld de capaciteit tot 300 °C en een kerntemperatuursensor die tot op één graad nauwkeurig is.

Gaggenau stoomovens

De Gaggenau combi-stoomoven is in de afgelopen jaren steeds verder verfijnd. De oven heeft een mooi design, beschikt over diverse functies zoals automatische programma’s, een kerntemperatuursensor, een automatisch reinigingssysteem en Home Connect. Daarnaast heeft dit apparaat ook de mogelijkheid tot een vaste wateraansluiting, zowel aan- als afvoer, wat natuurlijk enorm handig is.

Gaggenau vaatwasser

De Gaggenau vaatwasser maakt de vieze vaat efficiënt en geruisloos schoon. De afwasmachine beschikt over diverse functies zoals de Zeolith®-technologie voor verbeterde droogprestaties en handige innovaties zoals een extra reinigingsgebied, een lichtloopfunctie en inklaprekken voor wijnglazen.

Al diverse Snaidero keukens opgeleverd met Gaggenau apparatuur

Gaggenau-apparatuur is behoorlijk populair en diverse klanten hebben ervoor gekozen om hun keuken uit te rusten met Gaggenau-apparaten. Het strakke design, de professionele kwaliteit en het gebruiksgemak hebben zeker indruk gemaakt. Vooral de noviteiten, zoals de modulaire Vario-functie en kerntemperatuursensoren, maken het een gewilde keuze voor mensen die van koken houden en graag goede apparatuur willen.

Gaggenau keuken in de Snaidero showroom

Het Italiaanse bedrijf Snaidero maakt sinds 1946 schitterende Italiaanse keukens, waarmee zij voorlopen op keukentrends. De nieuwste modellen ziet u in de Snaidero Concept Store. Rudy Jacobse verkoopt de mooiste Italiaanse design keukens. Regelmatig kookt hij thuis bij klanten, waar hij de luxe keukenapparaten demonstreert. Zo leren klanten direct werken met hun nieuwe stoomoven of espressomachine. Rudy is een groot fan van Snaidero en een echte specialist. Omdat hij alleen Snaidero-keukens verkoopt, weet hij alles over iedere oven en elk model. Breng een bezoekje aan de showroom en ervaar de luxe van het merk Snaidero met Gaggenau apparatuur.

Ervaar de Gaggenau apparatuur

Voor ieder keukenapparaat geldt dat u deze moet voelen en ervaren alvorens u er een oordeel over kunt vellen. Daarom hebben we sinds kort een luxe Italiaanse design keuken exclusief met Gaggenau apparatuur in de showroom staan. De showroomkeuken is voorzien van een extra brede inductiekookplaat, twee ovens, luxe vaatwasser en ruime koelkast. Bezoek de showroom en bewonder deze prachtige Gaggenau keuken onder het genot van een kopje koffie.