Nieuw in de showroom van Snaidero Concept Store: een prachtige Snaidero keuken met Gaggenau apparatuur. Gaggenau biedt alle apparatuur die u nodig heeft in de keuken. Van luxe kookplaat met een geïntegreerd efficiënt afzuigsysteem tot ruime koelkast met vriesvak. De Gaggenau keuken is vanaf nu te zien in de Snaidero Concept Store showroom.

Over het merk Gaggenau

Het merk Gaggenau vindt zijn oorsprong in het jaar 1683, waar het ooit begon met een smelterij in Rotenfels en een hamer- en spijkersmederij in Gaggenau. De ijzerwerken groeiden decennia lang in omvang en de basis voor de Duitse techniek werd gelegd. Gaggenau speelde destijds al een vooruitstrevende rol met een reeks innovatieve producten, waaronder kolen- en gasovens. In 1956 werden de eerste inbouwapparatuur op de markt gebracht en daarmee werden de deuren naar de revolutionaire inbouwkeuken geopend.

Net een beetje meer

Gaggenau apparatuur vindt zijn basis in de professionele keuken. Het merk onderscheidt zich dan ook van andere merken zoals Miele, Siemens en Bosch door producten te ontwikkelen van professionele kwaliteit met een uiterst strak design. Daarbij gaat kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid hand in hand. Het uitgangspunt van ieder Gaggenau apparaat is dat professioneel apparatuur naar de keuken in huis wordt gehaald.

Gaggenau keuken in de Snaidero showroom

Het Italiaanse bedrijf Snaidero maakt sinds 1946 schitterende Italiaanse keukens, waarmee zij voorlopen op keukentrends. De nieuwste modellen ziet u in de Snaidero Concept Store. Rudy Jacobse verkoopt de mooiste Italiaanse design keukens. Regelmatig kookt hij thuis bij klanten, waar hij de luxe keukenapparaten demonstreert. Zo leren klanten direct werken met hun nieuwe stoomoven of espressomachine. Rudy is een groot fan van Snaidero en een echte specialist. Omdat hij alleen Snaidero-keukens, weet hij alles over iedere oven en elk model. Breng een bezoekje aan de showroom en ervaar de luxe van het merk Snaidero met Gaggenau apparatuur.

Ervaar de Gaggenau apparatuur

Voor ieder keukenapparaat geldt dat u deze moet voelen en ervaren alvorens u er een oordeel over kunt vellen. Daarom hebben we sinds kort een luxe Italiaanse design keuken exclusief met Gaggenau apparatuur in de showroom staan. De showroomkeuken is voorzien van een extra brede inductiekookplaat, twee ovens, luxe vaatwasser en ruime koelkast. Bezoek de showroom en bewonder deze prachtige Gaggenau keuken onder het genot van een kopje koffie.