Op zoek naar een luxe, exclusieve keuken?

Als u op zoek bent naar een luxe, exclusieve keuken dan bent u bij Snaidero Concept Store aan het juiste adres. Het Italiaanse bedrijf Snaidero maakt al sinds 1946 prachtige design keukens, waarmee zij voorlopen op de nieuwste keukentrends. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen bij de verschillende showroom keukens, uiteraard zijn deze volledig naar wens en op maat samen te stellen. Rudy helpt u graag bij het realiseren van uw droomkeuken.

Tijdloos ontwerp en strak design

Het keukenmerk Snaidero staat bekend om zijn strakke keukens en het tijdloze design. Voorzien van Neff apparatuur kunt u jarenlang genieten van uw exclusieve design keuken. Als groot Snaidero-fan is Rudy de absolute specialist op het gebied van Snaidero keukens. Laat u verrassen en inspireren door de, reeds geplaatste, prachtige keukens.

  • Deze roestvrijstalen keuken is geplaatst in Arnemuiden

Bekijk hier alle projecten

Eindeloos gemak met de luxe Neff-apparatuur

Bij Snaidero Concept Store creëren we uw droomkeuken in combinatie met Neff-apparatuur. De keukenapparatuur van Neff is uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit, en voorziet u in al uw gemakken. Een Snaidero keuken wordt dan ook vaak geleverd met een stoomoven en andere luxe inbouwapparaten.

Tevens komt Rudy graag bij u langs na de plaatsing van uw keuken, om alle apparaten live aan u te demonstreren. Zo leert hij u om een echt Italiaans bakje koffie te bereiden in uw nieuwe espressomachine en hoe u een lekkere maaltijd op tafel zet met behulp van de stoomoven.

Uw exclusieve keuken in Zeeland en omstreken

Snaidero Concept Store is gevestigd in Arnemuiden, Zeeland. Maar Rudy levert keukens door heel Nederland en zelfs over heel de wereld. En dat is niet voor niets, want het merk Snaidero heeft prachtige keukens.

Gaat u op uzelf wonen, verhuizen of de huidige keuken renoveren, en bent u op zoek naar een exclusieve design keuken? Laat u dan inspireren door onze keukens of maak een afspraak in de showroom en laat u overtuigen van de luxe van de Italiaanse design keukens.

Maak een afspraak