Op zoek naar een exclusieve keuken? Dan nodigen we u van harte uit in de Snaidero Concept Store. In onze showroom vindt u de mooiste Snaidero keukens die u in alle behoeften voorzien.

Als u op zoek bent naar een luxe, exclusieve keuken dan bent u bij Snaidero Concept Store aan het juiste adres. Het Italiaanse bedrijf Snaidero maakt al sinds 1946 prachtige design keukens, waarmee zij voorlopen op de nieuwste keukentrends. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen bij de verschillende showroom keukens, uiteraard zijn deze volledig naar wens en op maat samen te stellen. Rudy helpt u graag bij het realiseren van uw droomkeuken.

Juist de hoge kastenwanden in combinatie met een kookeiland zijn kenmerkend voor het Italiaanse keukenmerk Snaidero. Deze combinatie geeft de keukens een exclusieve look en feel. De mooie vormen en de innovatieve kastoplossingen geven deze keukens een luxe uitstraling, bovendien passen ze in bijna ieder interieur.

 

Tijdloos ontwerp en strak design

Het keukenmerk Snaidero staat bekend om zijn strakke keukens en het tijdloze design. Voorzien van Neff apparatuur kunt u jarenlang genieten van uw exclusieve design keuken. Als groot Snaidero-fan is Rudy de absolute specialist op het gebied van Snaidero keukens. Laat u verrassen en inspireren door de, reeds geplaatste, prachtige keukens.

[metaslider id=”5600″]

Bekijk alle opgeleverde Snaidero keukens

 

Eindeloos gemak met de luxe Neff-apparatuur

Bij Snaidero Concept Store creëren we uw droomkeuken in combinatie met Neff-apparatuur. De keukenapparatuur van Neff is uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit, en voorziet u in al uw gemakken. Een Snaidero keuken wordt dan ook vaak geleverd met een stoomoven en andere luxe inbouwapparaten.

Tevens komt Rudy graag bij u langs na de plaatsing van uw keuken, om alle apparaten live aan u te demonstreren. Zo leert hij u om een echt Italiaans bakje koffie te bereiden in uw nieuwe espressomachine en hoe u een lekkere maaltijd op tafel zet met behulp van de stoomoven.

 

Uw exclusieve keuken in Zeeland en omstreken

Snaidero Concept Store is gevestigd in Arnemuiden, Zeeland en een van de weinige keukenzaken die voor 100% gespecialiseerd is in het exclusieve keukenmerk Snaidero. Rudy keukens door heel Nederland en zelfs over heel de wereld. En dat is niet voor niets, want het merk Snaidero heeft prachtige keukens.

Gaat u op uzelf wonen, verhuizen of de huidige keuken renoveren, en bent u op zoek naar een exclusieve design keuken? Laat u dan inspireren door onze keukens, of maak een afspraak in de showroom en laat u overtuigen van de luxe van de Italiaanse design keukens.

Maak een afspraak