De keuze voor een kraan kan nog weleens een lastige beslissing zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een reguliere mengkraan met koud en warm water? Of kiest u voor een kokend water kraan? Zodat u ook heet water kunt tappen. De Doeco Triton is zo’n kokend water kraan en is erg scherp geprijsd.  

De Nederlandse leverancier Doeco heeft sinds kort een alternatief op de markt voor de, over het algemeen, prijzige kokend water systemen. Want vaak is een heet water kraan veel duurder dan een mengkraan. Een kokend water systeem is een waardevolle toevoeging aan uw keuken, u beschikt immers binnen een handomdraai over kokend water. Handig voor het koken, maar ook simpelweg voor een kopje thee.

Kokend water kraan Doeco Triton

Kokend water kraan

De kokend water kraan van Doeco heeft een eenvoudige bediening. Aan de ene kant een hendel voor koud water en aan de andere kant een hendel voor warm water. Aan de warm water hendel zit tevens een bedieningsknop met kinderbeveiliging voor het tappen van kokend water.

De Doeco Triton is er met een ronde en een haakse uitloop en is verkrijgbaar in diverse kleuren, namelijk: chroom, rvs look en zwart. De vanaf prijs van deze kraan is slechts € 649,- inclusief BTW.

Product specificaties: 

Merk: Doeco
Serie: Triton
Kleur: Chroom, rvs look of zwart
Soort: Kokend water systeem
Bediening: Twee hendels voor koud- en warm water + bedieningsknop met kinderbeveiliging voor kokend water.
Opwarmtijd 100°C: 15 minuten
Inhoud: 4,4 liter
Nu voor slechts €649,- (incl. BTW)