Bij aankoop van 5 Neff inbouw apparaten ontvangt de klant tegenwoordig een FlexCard bij ons als Neff Select Dealer. Deze card geeft recht op 5 jaar FlexCard service. Middels deze FlexCard staat de klant geregistreerd bij de Neff servicedienst met de inbouwapparaten die door hem/haar zijn aangeschaft. De klant hoeft dus alleen maar te bellen met de Neff servicedienst op 088-4244345, op zijn FlexCard staan dan alle geregistreerde Neff apparaten vermeld. De Neff servicedienst heeft dan in één opslag alle informatie bij de hand die nodig zijn voor een servicebezoek. Dus geen gedoe met opzoeken van typenummers en dergelijke.

De FlexCard van Neff is echter alleen geldig voor apparaten die in Nederland zijn gemonteerd. In het buitenland kent men deze aanvullende service niet. Mocht u bij ons echter Neff apparaten bestellen voor montage in het buitenland, neemt u dan gerust contact met ons op zodat we een passende oplossing voor u kunnen afspreken. Neff apparaten die niet in Nederland zijn aangeschaft vallen overigens niet onder de Neff 5 jaar garantie.

Vanaf het 3e jaar rekent Neff trouwens wel de voorrijdkosten door van de monteur. Met Neff is afgesproken dat de Solitaire mengkranen (die nu ook in de Neff folder staan) ook onder de FlexCard mogen vallen, ook tellen deze kranen als apparaat mee om aan de 5 apparaten te komen. Klik hier voor het aanmeldformulier voor de Neff 5 jaar garantie met Flexcard!

Zoals u hierboven ziet staan de Neff apparaten inclusief een eventuele kraan van Solitaire vermeld op de achterkant Neff Flexcard. De kaart is genummerd, zodoende vindt de servicemedewerker u eenvoudig terug in het systeem.

Handige Neff nummers:
Neff Service: 088-424 4345 (neff-contactcenter@bshg.com)
Neff Onderdelen: 088-424 4345 (neff-onderdelen@bshg.com)
Neff Select Dealer / Snaidero Concept Store: 0118-604736  (info@jouwkeuken.nl)